• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

01.06.2018

22:17

(VIDEO) LUNA OPLELA PO SVOJOJ ROĐAKI: Edita je baš divna sestra, PLJUJE ME KOD KIJE! Otkrila sve o njihovom ZAJEDNIČKOM DEČKU!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA OPLELA PO SVOJOJ ROĐAKI: Edita je baš divna sestra, PLJUJE ME KOD KIJE! Otkrila sve o njihovom ZAJEDNIČKOM DEČKU!

Podeli vest

Luna Đogani postala je široj javnosti poznata ulaskom u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima. Ona je u "Zadruzi" započela strastvenu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, pa je ova romansa glavna tema u svim medijima već punih devet meseci

Ipak, Luna je dete poznatih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Kao što je svim već poznato, modna blogerka je u srodstvu sa još nekim poznatim ličnostima sa domaće javne scene. 

Novak Đurović

Indi i Edita Aradinović su Lunine rođake odnosno sestre o čemu je ona danas pričala sa svojim cimerima.

Đoganijeva je ugodno ćaskala sa svojim cimerima a Nemanja Đerić Đekson se setio Indi za koju je rekao da je kraljica i boginja.

facebook

- Luda je kao struja, nema dlake na jeziku - složio se Bora Santana.

Svoje mišljenje o Indi dala je i Luna koja ovu pevačicu poznaje jako dobro s obzirom na to da su sestre. Đoganijeva se prisetila jedne situacije sa njom koja joj je ostala u lepom sećanju.

Printscreen TV Pink

- Zove ona mene jedan dan, išla u neku emisiju "Alo bre, sestro, je l' si ti neka blogerka ili nisi? Nađi mi šta ću da obučem, imam emisiju a nemam šta da obučem, jadnica" - rekla je Luna.

Zadrugare je interesovalo i blogerkino mišljenje o Editi Adradinović koja je više puta spominjana u Beloj kući.

Printscreen TV Pink

- Edita je carica, javila mi se dok sam bila u takmičenju - rekla je Zorana Stefanov.

Printscreen TV Pink

- Da, Edita koja me pljuje preko Kristine, hvala joj, baš je divna sestra - rekla je Luna vidno razočarana.

Njenim cimerima nije bio jasan ovaj komentar pa su je pitali da pojasni na šta je mislila a Luna je vrlo rado otvorila dušu i ispričala koji Editin potez ju je toliko povredio.

- Koliko znam ona je bila ovde dobra sa tobom - bio je znatiželjan Bora.

Printscreen TV Pink

- To ni meni nije jasno, mi smo bile u svađi nekoj bezbeze zbog nekog dečka, glupa neka priča. Rešile smo sve to. Došla je ovde na žurku podržala mene i Slobu, a onda me ispljubala kod Kristine. Je l' moguće to, šta je sa njom? Ne može ona to da izmisli, mora da joj je neko rekao. Njena mama i moj tata su brat i sestra, ili mu je ona tetka ne znam tačno ali su blizak rod - rekla je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

(VIDEO) LUNA PLAKALA KAO KIŠA I ČITALA SLOBINA PISMA, a onda mu se IZVINILA za sve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija