• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2018

16:57

​(VIDEO) LEPI MIĆA SUROV: Luna sa svojim groznim  izgledom, za nekoliko godina neće imati dečka ni na mapi!

Rijaliti

​(VIDEO) LEPI MIĆA SUROV: Luna sa svojim groznim izgledom, za nekoliko godina neće imati dečka ni na mapi!

Podeli vest

Nekolicina Zadrugara se osamila i od ranog jutra osula paljbu po najpoznatijem ljubavnom trouglu na Balkanu Kockar- Radanović- Đogani. Lepi Mića i Bane Čolak su izneli svoja mišljenja o modnoj liniji koju je Đoganijeva dobila, a koju je izbacila njena majka Anabela Atijas

Mića tvrdi da mlada blogerka sve što radi, radi svesno i pokvareno, a kako kaže svesna je svojih mogućnosti pa pokušava da obrlati Slobu na sve moguće načine:

- Ona zna da sa svojim izgledom neće imati dečka za 10 godina ni na mapi. Devojka nema si*e. Njeno lice, kosa, izgled, katastrofa. Ništa sem nogu. Ona samo hvata na neku foru, modne linije. Koje modne linije? Paralele? Dijagonale? - surov je bio Mića.

Bane je dodao da se njegova majka bavi tim poslom i da veoma dobro zna šta tačno termin modna linija znači, a da je ovo Lunino samo krađa autorskih prava.

Da bi ti nešto nazvao modna linija, moraš dobiti licencu, moraš da se pojaviš na tržištu. To što ti ištampaš etiketu, to mogu i ja da uradim, to nije modna linija - rekao je Čolak i dodao - Meni u ovoj priči svo troje lažu. Ali ispade Kija najpametnija. Ja se svađao sa njom od početka. Sve mi je bilo jasno sada na pitanjima gledaoca kada mi je ova (Luna) rekla "Bane idi pričaj sa Nadeždom". Izvini, nivou! Napolju ste puni para, mi smo niko i ništa - besneo je Bane.

Miću je ova Banetova rečenica razbesnela pa je konstatovao da je Luna samo umišljena klinka koja pokušava da sa 22 godine prosipa neku pamet a nema "sama za hleb da kupi":

- Ko je pun para? To su socijalni problemi! Socijala teška, kralju! Žene su u prednosti, nema ništa, uda se i dobije sve i to je ok. Ali imaš i ove što se priheftaju nekome i to je to. To ja zovem heftačima - završio je Pržulj.
PDok su je Zadrugari ogovarali, Luna je spavala u rehabilitaciji obzirom da je jutros do 9 vodila ozbiljne razgovore sa bivšim dečkom, Slobom što su Zadrugari takođe najstrašnije osudili. Šta će se dalje dešavati u tihom ratu ovih nekoliko ukućana Bele kuće, ostaje nam da ispratimo narednih dana. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 5 godina

Modna linija sa Aliexpress-a, trenerke po 2-3 dolara, ha,ha,ha......

Ja

pre 5 godina

Bravo,prodaju najgore smeće kao da je neko lud da to nosi.

cica

pre 5 godina

Tzv Lepi Mica je primer ostrascenog, zlonamernog i neostvarenog coveka. To sto ima “porodicu” je samo fasada iza koje je njegov isprazni zivot. Zato je pun jeda i ljudske posasti. Da nije tako ne bi napadao mlade devojke?! Luna je lepa, pravi model, a greska koju je napravila mozda ce je ojacati u zivotu i biti pozitivna lekcija za nju

Saša

pre 5 godina

Luna se predstavila kao ljubavnica oženjenog čoveka, devojka koja se ne kupa, svakodnevno masne kose, sa jako rošavim licem, bez ženskih oblina.. Kome je ona idol.. Kome reklama..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija