• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.06.2018

19:41

(VIDEO) NAPRAVI JE LEGALNOM LJUBAVNICOM! KIJA PORUČILA  SLOBI: Ako voliš nekoga kao sestru, onda joj ne guraš jezik u usta!

Rijaliti

(VIDEO) NAPRAVI JE LEGALNOM LJUBAVNICOM! KIJA PORUČILA SLOBI: Ako voliš nekoga kao sestru, onda joj ne guraš jezik u usta!

Podeli vest

Ko je najzlonamernija osoba u Zadruzi bila je tema popodnevnog sastanka. Kija je navela Slobu kao osobu koja je veoma zla bila prema njoj i koja ju je najviše povredila, a onda je došlo do svađe između supružnika

Posle nekoliko minuta svoje izlaganje imala je i Teodora Džehverović koja se dotakla ove teme, branila Kiju i posvađala se sa Slobom sa kojim je nekada bila u dobrim odnosima. Takođe posle Teodorinog izlaganja došlo je do nove svađe Kije i Slobe.

-Jeste najveće zlo ta prevara. Ja sam bila, ne svedok, nego prva osoba koja je ćutala o svemu tome, ali nisam mogla u tom momentu da okrenem leđa ni njoj (Luni), ni Slobi. Na kraju sam ja sebi učinila loše i ispala budala - govorila je Teodora.

- Teodora izvini jesi ti prevarila dečka? - ubacio se Sloba.

- Dečka! Ako me već bockaš Slobo, ja nisam bila u braku i pet godina u vezi. Došla ti je žena ovde, gledala te sa Lunom to što si radio. Na kraju još ste u braku i daješ joj lažnu nadu. Sada svoju prljavštinu pereš mojom - pričala je Teodora Slobi.

Nakon Teodorinog izlaganja, došlo je do još jedne svađe za stolom između Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

- Ako voliš nekoga kao sestru, onda ne guraš svoj jezik njoj u usta. Traži razvod, učini svoju k*rvetinu legalnom! Napravi je legalnom, traži razvod! Ja znam da nećeš tražiti razvod! To ti praviš od nje. Ne vodim je ja u WC! Nisam ja oženjena, nego ti! Pi*ko jedna! - govorila je Kija Slobi.

Sastanak je nakon ovog Teodorinog izlaganja završen, a Sloba i Kija nastavili su svoju svađu. U video-prilogu ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

(VIDEO) LEPI MIĆA SUROV: Luna sa svojim groznim izgledom, za nekoliko godina neće imati dečka ni na mapi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija