• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

03.06.2018

12:05

(VIDEO) ZORICA UPOZORILA SLOBU NA SUSRET SA ANABELOM I GAGIJEM: Znam ja njihov mentalitet, izgubićeš vreme i sje*aćeš se!

Rijaliti

(VIDEO) ZORICA UPOZORILA SLOBU NA SUSRET SA ANABELOM I GAGIJEM: Znam ja njihov mentalitet, izgubićeš vreme i sje*aćeš se!

Podeli vest

Svaki put kada se dogodi svađa između ljubavnog trougla Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, Zorica Marković je tu da uteši nekoga od njih. Ovog puta ona je povela ozbiljan razgovor za pevačem savetujući ga da treba da se posveti karijeri, a da ljubavne probleme ostavi po strani

- Poštuj i ovu i ovu, ali misli na sebe. Oko tridesete ti moraš da napraviš karijeru, da zarađuješ za svoj život. Svaka žena je zaslužila da uđe u tvoj život - pričala je pevačica, dok je Radanović klimao glavom. 

S obzirom na to da će se po završetku rijalitija pevač mora susresti i sa roditeljima svoje bivše devojke Lune, Markovićeva ga je upitala da li ih poznaje lično, na šta je on odgovorio da zna samo njenu majku, Anabelu, ali da se sa ocem nije upoznao.

(VIDEO) DOŽIVELA NERVNI SLOM! Sanja gađala Đeksona zbog Andrijane, pozlilo joj, pa napustila Zadrugu!

Iako se nije najjasnije moglo čuti šta je posavetovala Zorica Slobu zato što su šaputali, može se naslutiti da ga je upozorila na taj susret. 

- Je l' ti poznaješ Anabelu i Gagija? Nemoj pogrešno da me razumeš, ali samo imaj to u vidu. To može ovde da bude još veći problem, jer znam mentalitet i tu ćeš izgubiti vreme i sje*ati se. Misli na sebe - savetvala ga je Zorica.

- Čim izađem odavde, ja sam rekao da ću da se posvetim svojim roditeljima, šta god da bude - obećao je Sloba.

Pogledajte video kako Zorica savetuje Slobu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija