• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

03.06.2018

18:39

ISPLIVALI SVI DETALJI BRAKA KIJE I SLOBE! Oglasio se njihov advokat, a evo šta će morati da DELE U SLUČAJU RAZVODA!

Rijaliti

ISPLIVALI SVI DETALJI BRAKA KIJE I SLOBE! Oglasio se njihov advokat, a evo šta će morati da DELE U SLUČAJU RAZVODA!

Podeli vest

Iako su tokom prethodnih deset meseci jedni po drugima prosipali drvlje i kamenje, novonastala situacija između pevača i njegove supruge promenila je njihovo mišljenje

Porodice Radanović i Zeljković spremne su da zaborave sve nesuglasice ukoliko im Kija i Sloba podare unuče. Preduzetnik sa kojim je stuardesa uplovila u romansu odmah nakon što ju je suprug javno prevario ogorčeno govori o sada već bivšoj devojci, i ironično dodaje da su mu Kija i njen suprug Sloba sladak par.

Andrija Lazović i Kija Kockar bili su mesec dana u vezi, a potom je stjuardesa ušla u rijaliti kako bi se obračunala sa suprugom Slobodanom i njegovom ljubavnicom Lunom Đogani. Sada, kada je sve gotovo i kada je sasvim izvesno da će se Sloba i Kija pomiriti, Andrija kaže da je u njihovoj kratkotrajnoj romansi sve gotovo, te da svu sreću želi supružnicima.

- Sa mnom i sa njom je gotova priča. To je to i ja više nemam šta da komentarišem, bitno je da se njih dvoje vole, da su u ljubavi, to je najbitnije, zar ne? Ja im želim da izdrže u ljubavI - kaže Andrija ironično, a potom i smeje.

S obzirom na to da su se poslednjih dana zbližili, gledaoce rijaliti-šoua žarko zanima šta će se desiti u braku pevača Slobodana Radanovića i njegove supruge Kije Kockar. Kijin advokat Vićentije Darijević smatra da su veliki izgledi da se zbog novostale situacije bračni drugovi ne razvedu.

print screen

- U tim rijalitija se sve menja ne samo iz dana u dan, već iz sata u sat. Iako je ta priča o razvodu bila u jednom momentu aktuelna, meni se čini da njihov odnos ide u drugom pravcu. Sve je to sada neizvesno. Meni deluje da može da dođe do pomirenja, ali to je svakako njihova lična stvar i ja bih to prepustio njima. Zasad ne postoji zahtev za razvod braka ni sa njegove, ni sa njene strane - istakao je Kijin advokat.

On je otkrio i to da ukoliko pak dođe do pokretanja brakorazvodnog postupka Kija i Sloba praktično ni neće morati da dele imovinu, jer su u braku od značajnijih stvari stekli samo automobil.

- Što se tiče nekretnina, njih dvoje nemaju ništa zajedničko stečeno u braku, samo neke pokretne stvari. Mislim da imaju jedno pokretno motorno vozilo, to je sve što imaju od imovine. U pitanju je automobil, a od nekretnina nemaju ništa zajedničko - kaže on, a na pitanje da li bi trebalo da podele i novac od glavne nagrade ukoliko je jedno od njih osvoji, nije dao konkretan odgovor.

print screen

- Tu postoji pravna dilema da li je to uopšte zajednički stečena imovina u braku, jer je reč o takmičenju. Pitanje je takođe ako neko pobedi da li će i dobiti novac, možda postoje neki interni dogovori između igrača i produkcije. Ako dođe u režim zajedničke imovine, moraće da dele, a ako dođe u režim posredne imovine, onda je to opet nešto drugo - objasnio je on.

- Nisu potpisivali predbračni ugovor, imali su zakonsku mogućnost, ali oni su zaključili brak na ljudskim, moralnim pobudama, a ne na osnovu nekih materijalnih interesa. Pošto sam ja prijatelj i jednog i drugog, mogu da kažem da je njihov brak bio iskren, odnosno da je motiv zaključenja njihovog braka bio iskren. Šta se u međuvremenu desilo, ne znam - izjavio je on.

(VIDEO) ZORICA UPOZORILA SLOBU NA SUSRET SA ANABELOM I GAGIJEM: Znam ja njihov mentalitet, izgubićeš vreme i sje*aćeš se!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija