• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

03.06.2018

18:44

(VIDEO) KIJA PRESEKLA: POTPISAĆU RAZVOD, ALI SAM JOŠ UVEK PRVA! Sloba iz rijalitija izlazi kao samac!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA PRESEKLA: POTPISAĆU RAZVOD, ALI SAM JOŠ UVEK PRVA! Sloba iz rijalitija izlazi kao samac!

Podeli vest

Tokom nedeljnog posle podneva zadrugari su odgovarali na pitanja bivših zadrugara, a Miki Đuričić se prvi obratio svojim cimerima

 S obzirom na to da je milionskom auditorijumu nejasan odnos još uvek zakonitih supružnika Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, pčelar iz Kupinova je želeo da razreši ovu misteriju.

Printscreen TV Pink

- Kako mislite da vaš cirkus da privedete kraju. Svađate se, pa se onda mirite. Da li ćete biti zajedno ili nećete? Jeste li se vi dogovorili? Koja je priča? Pitanje za Kristinu i Bobu da li vas je sramota - upitao je Miki. 

Nakon njegovog pitanja Sloba i Kija su otvoreno ispričali u kakvom su odnosu, kao i to kakvi su njihovi planovi, da li će se razvesti. 

Printscreen TV Pink

- Ne, naravno da me nije sramota, jer ja Slobodanu sam rekla to što sam rekla. Miki je mene nazvao ku*vom, i moju majku, Ja takve reči od Slobodana nisam čula niti ću čuti. Nemamo nikakve planove. Ja sam njemu pružila drugu šansu da mi pokaže da je ispravan čovek, ali on mi to nije pokazao. Ja se uvek osećam kao prva, ja sam zakonta supruga, I kada se budemo razveli, opet ću biti njegova bivša žena, neko koga je on oženio pred Bogom i ljudima, to nešto znači. Ja nisam njemu bila druga. On je mene izabrao da oženi, to što nije uspelo....Iako na kraju ispadne da uvek ljubavnice bolje prođu nego žene, mi to moramo da ispravimo. Slobodan zvani Boba je pre neki dan rekao da će da traži razvod. Ja ću potpisati nije problem... - rekla je Kija. 

Printscreen TV Pink

Printscreen TV Pink

Čini se da su se Kockareva i Radanović složili oko jednog, a to je da pomirenje neće pasti i da će se nakon rijalitija rastati. Kija je izjavila da će potpisati razvod, a Sloba da će Belu kuću napustiti sam. 

Da li će se nešto promeniti u njihovom odnosu, ostaje da saznamo, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija