• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

04.06.2018

20:25

 LUNA I KIJA VODE "ZADRUGU 2"!  U drugoj sezoni rijalitija MIKI MENJA OGNJENA AMIDŽIĆA!

Rijaliti

LUNA I KIJA VODE "ZADRUGU 2"! U drugoj sezoni rijalitija MIKI MENJA OGNJENA AMIDŽIĆA!

Podeli vest

Đoganijeva i Kockareva od septembra će biti voditeljke najgledanijeg šoua. Đuričić pristao da vodi uključenja uživo da ne bi platio odštetu od 50.000 evra zbog bežanja iz "Zadruge 1"

Luna Đogani i Kija Kockar vodiće "Zadrugu 2" uz pomoć Mikija Đuričića, ekskluzivno otkriva Informer! Ljubavnica i žena Slobe Radanovića dobile su ponudu da budu domaćice u studiju, dok će pčelar iz Kupinova zameniti Ognjena Amidžića u "Beloj kući".

Kija je od početka neskriveno pokazivala želju da se bavi javnim poslom, Lunu je ova ponuda producenata iznenadila, a Miki je prihvatio da bude voditelj u drugoj sezoni da ne bi plaćao odštetu zbog bežanja iz "Zadruge 1".
- Kristina je već presekla da ne želi više da bude stjuardesa jer joj je preko glave putovanja. Čelnici Pinka odavno su shvatili da je elokventna i duhovita i da drži pažnju gledaocima. Zbog toga su joj nedavno ponudili da se oproba kao voditeljka najgledanijeg rijalitija u Srbiji. Ona se oduševila i jedva čeka septembar da sedne u voditeljsku fotelju - otkriva naš izvor.

(VIDEO) SLOBA NIJE MOGAO DA IZDRŽI! ODMAH IZLETEO IZ KUĆE! Luna ga žestoko isprovocirala, on kipto od BESA!

Spojila lepo i korisno
Luna će u emisijama nositi svoju toaletu i promovisati svoj modni brend, čime će sigurno povećati prodaju krpica preko interneta Izvor Informera

S druge strane, Luna nije imala ambicije poput Kijinih, ali sve se promenilo kada je dobila dobar honorar za voditeljstvo i mogućnost da u emisijama promoviše svoju modnu kolekciju.
- Luna će u šouu nositi svoju toaletu i promovisati svoj modni brend, čime će sigurno povećati prodaju krpica preko interneta - objašnjava naš sagovornik.

Za razliku od Lune i Kije, koje će od septembra ulepšavati studio Pinka, njihov dojučerašnji cimer Miroslav Đuričić dobio je nešto drugačiji zadatak.
- Miki je trebalo da plati penale zbog bežanja iz "Zadruge 1", i to čak 50.000 evra. Pošto nema pas za šta da ga ujede, pčelar je pristao da umesto toga u nastavku rijalitija preuzme ulogu Ognjena Amidžića. On će uživo voditi uključenja iz "Bele kuće" i razgovarati s novim takmičarima, koji će se na jesen useliti na najpoznatije imanje u Srbiji - zaključuje izvor.

Inače, prema prvobitnoj ideji, Luna i Kija zajedno sa Slobodanom trebalo je da učestvuju u "Zadruzi 2", ali kako se najgledaniji Pinkov šou završava 20. juna, a novi serijal kreće već u septembru, odlučile su da ovoga puta ipak budu "s druge strane" rijalitija.

(VIDEO) MATORA OTVORILA OČI KIJI: Nemaš šta da radiš sa osobom koja je ponovo rekla da voli svoju ljubavnicu!

Kija: Sloba i ja smo se ljubili iza automobila

Španska serija nastavlja se u "Zadruzi" - Kija je otkrila da su se ona i njen muž Slobodan ljubili iza automobila.
- Dva puta smo se poljubili. Prvi put u produkciji kad su me izveli posle tatine smrti, a zatim malo duže iza "škode". Sećam se da sam mu rekla da bude tiši, jer se poljupci čuju - kazala je Kristina.
Pevač tvrdi da ona laže i da ju je samo poljubio u čelo i obraz.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija