• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

06.06.2018

11:24

NADEŽDINA MAMA ŠOKIRANA: Miki nas nije posetio, NISMO SE ČAK NI ČULI TELEFONOM!

Rijaliti

NADEŽDINA MAMA ŠOKIRANA: Miki nas nije posetio, NISMO SE ČAK NI ČULI TELEFONOM!

Podeli vest

Nadežda Biljić i Miki Đuričić započeli su svoju strastvenu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi. Njih dvoje su se vrlo brzo i verili, a ljubav je cvetala sve do velikog preokreta

Najpopularniji pčelar u Srbiji svojevoljno je napustio rijaliti i time zaradio diskvalifikaciju. On je tako u Beloj kući ostavio svoju verenicu da se do kraja Zadruge bori samostalno.

Kako napolju boravi već nekoliko nedelja, pojedini mediji su objavili da je Đuričić posetio Nadeždin rodni grad, Valjevo, i da je bio kod njenih roditelja.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Nadeždinu mamu Slavicu Biljić, koja je bila šokirana, te je sve demantovala.

printscreen

- Miki nije bio kod nas. Nismo se ni čuli. Neka puste čoveka na miru, treba mu malo vremena da se odmori, bio je osam meseci unutra. Treba čoveku malo privatnosti - rekla je gospođa Biljić.

Nas je zanimalo i da li Slavica veruje u ljubav svoje ćerke sa Mikijem i da li smatra da će njih dvoje nastaviti svoju romansu, kao i kakve su šanse da stupe u brak.

- Čekaćemo da Nada izađe iz rijalitija, pa ćemo sve videti. Šta god oni budu odlučili, mi ćemo ih podržati - rekla je Nadeždina mama u svoje i suprugovo ime.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija