• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.06.2018

16:22

A NEKADA SU BILI DOBRI DRUGARI! Zbog onoga što je Aca Živanović JAVNO REKAO o njemu, Slobi će PASTI MRAK NA OČI!

Rijaliti

A NEKADA SU BILI DOBRI DRUGARI! Zbog onoga što je Aca Živanović JAVNO REKAO o njemu, Slobi će PASTI MRAK NA OČI!

Podeli vest

Popularni pevač Aca Živanović pojavio se na promociji albuma koleginice Jelene Kostov gde se družio sa kolegama, a vreme je izdvojio i za intervju za naš portal. Na samom početku razgovora priznao je da je daljina učinila to da stavi tačku na emotivnu vezu, a tokom objašnjavanja svog emotivnog statusa iskoristio je priliku, sasvim neočekivano, da se našali na račun kolege Slobe Radanovića, koji je suprugu Kristinu Kockar u "Zadruzi" prevario sa Lunom Đogani

- Emotivni status mi je najbolji (smeh)! Slobodan sam, to je najbolje, je l tako? Postoje razne varijante - ili si zauzet, ili si slobodan ili Slobodan, pa imaš ženu i ljubavnicu (smeh) - izjavio je Aca i prasnuo u smeh, a mi smo ga odmah pitali da li bi bio u vezi sa Lunom ili Kijom.

- Ne bih bio u vezi sa Lunom. Jednostavno, bila je sa mojim drugom, a što se Kristine tiče - sa njom tek ne bih bio, iz istog razloga. Ja sam iz takvog kraja gde se neke stvari i dalje poštuju, nikada ne bih mogao da budem sa bivšom devojkom, a kamoli ženom svog druga - iskren je bio Živanović. 

Zanimalo nas je i u kakvom je odnosu bio sa Slobom tokom učešća u "Pinkovim zvezdama", pa nam je Aca potpuno iskreno objasnio da, za vreme takmičenja, nije bio blizak ni sa njim, niti sa ostalim kolegama, već da su se svi zbližili znatno kasnije.

Printscreen TV Pink

- Ja se tokom takmičenja nisam ni sa kim družio, nisu me nešto prihvatili. Znam ja šta je bio problem - publika me je negde izdvojila, proglasila favoritom, uvek dođem s dobrim autom, dobro sam obučen, uvek nešto dobro, pa to valjda bode oči... Ali, nisam ja kriv zbog toga što sam radio i pre toga. Slušao sam razne glupe komentare o sebi, ali prestali su, hvala Bogu - rekao je pevač.

On je izazvao ogromnu pažnju javnosti kada je u okviru zadatka nakratko ušao u "Zadrugu" i bio vrlo prisan sa Anom Korać, koja nije odolela njegovom šarmu i lepoti. Međutim, kako tvrdi, u seksepilnu Ivanjičanku nije zaljubljen.

- Bilo mi je super u "Zadruzi" (smeh)! Video sam šta se sve pisalo, ali nisam zaljubljen u Anu Korać. Super je ona, devojka strava izgleda, simpatična je i to je to - objasnio je Aca.

(VIDEO) IDI GOLA I SMRDLJIVA, NEMOJ DA UZIMAŠ NJENE STVARI! Anđelo napao Teodoru!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Buzdovan se odlucio za strokavu lunu, ,,lunju bez grudi i guze, ali sa jako rosavim licem,,kakav lik, devojka masne kose i jeste za buzdovana, a za koga je,,a kakvi su mu roditelji, on je zlato i itekako zasluzuju snajku koja se ne kupa,,

Jovan

pre 5 godina

Šlta više se optrećivati Lunom i Slobom oni nisu vredni kometara oboje su dvratni ona kao strašilo a on kada bi ostao jošpar meseci imao bi 300 kg. on jedva već hoda .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija