• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.06.2018

11:17

(VIDEO) KIJA ZA LOŠ ODNOS SA SVEKRVOM DRAGINJOM KRIVI SLOBU: Ja ispadnem veštica, a on ćuti kao pi*kica!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA ZA LOŠ ODNOS SA SVEKRVOM DRAGINJOM KRIVI SLOBU: Ja ispadnem veštica, a on ćuti kao pi*kica!

Podeli vest

Slobodan Radanović i Luna Đogani žestoko su se posvađali nakon što je blogerka videla snimke na kojima on ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar i sa ženom priča o bebi. Pevač i Đoganijeva su se svađali na farmi, a tom prilikom Luna je rekla Slobi da je uvek bila iskrena prema njemu

Luna je tražila od Slobe i da joj prizna da mu je ona bila samo strast i da je sa njom želeo da ima samo intimne odnose. Takođe, u jednom trenutku Đoganijeva je napomenula Slobi da neće da bude u vezi sa njegovom majkom, već sa njim.

U drugom delu Zadruge Draginji Radanović, Slobinoj majci, pričala je Kristina Kockar sa Jovanom Tomić Matorom, Sanjom Stanković i Lepim Mićom.

 - Po priči njegove majke ti si zlo - rekao je Mića Kiji.

- To je tako! On je kriv! On se dogovori sa mnom jednu stvar, a onda ne sme da kaže svojoj mami i onda ja ispadnem veštica, a on ćuti kao pi*kica! Ima tu milion detalja. Ja nikada u životu ljudima nisam rekla ružnu reč, nikada ništa! Moja mama išla po najvećoj zimi vodila njegove roditelje u bolnicu. Mi smo bili najgori - pričala je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija