• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

08.06.2018

19:09

SLOBA I LUNA SMISLILI PAKLENI PLAN ZA FINALE: Lažno raskinuli da bi ona uzela 50.000 evra!

Rijaliti

SLOBA I LUNA SMISLILI PAKLENI PLAN ZA FINALE: Lažno raskinuli da bi ona uzela 50.000 evra!

Podeli vest

Ljubavnicima je cilj da od Đoganijeve naprave žrtvu, kako bi zajednički glasači glasali samo za blogerku

Pevač Slobodan Radanović i blogerka Luna Đogani lažu da su raskinuli samo kako bi se dokopali glavne nagrade od 50.000 evra! Ljubavnici su se dogovorili da se folker približi bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar kako bi Luna ispala žrtva i pobedila u rijalitiju Zadruga.

- Njima je jasno da najviše glasova imaju Kija i Luna i da će jedna od njih dve pobediti u finalu. Zato su se dogovorili da se posvađaju i naprave čitav haos, da Sloba ispadne đubre kako se bi svi njihovi glasači slali poruke za Lunu - kaže izvor Informera iz produkcije.

Međutim, golupčići ne uspevaju da se do kraja drže plana, pa su se nedavno i poljubili iako glume da nisu zajedno. Ovaj njihov plan raskrinkao je novinar Milan Milošević, koji ih je javno optužio da se foliraju.
- Ta priča među njima je dogovorena! Sloba i Luna su se poljubili u kupatilu. Kija, ali i svi mi ostali ukućani bili smo u šoku kada smo to saznali. Kleli su se da nije bilo ništa, a svi smo videli poljubac kada nam je produkcija pokazala snimak. Oni taj svoj dogovor strogo drže u tajnosti, paze se da ih niko ne otkrije i da ne budu prisni, ali ne mogu da se iskontrolišu. Pa mazili su se i u pabu - ispričao je Milošević, koji je napomenuo da ljubavnici sve to rade samo zbog glasača.

- Igraju igricu i sa ljudima napolju i sa nama ovde u kući. Kao raskinuli su, a onda se prijave da zajedno nastupaju na "Zadrugoviziji" sledećeg ponedeljka. To jasno pokazuje da se njih dvoje foliraju i da jesu zajedno - ispričao je Milan.
Sa njim se složila i Miljana Kulić, koja je takođe osula paljbu po Slobi i Luni. I ona smatra da je njihova jedina želja da osvoje glavnu nagradu i da su zbog toga spremni na sve.
- Sloba i Luna taktiziraju. Bacaju prašinu narodu u oči, ali i nama ovde. Lažovi su i foliranti. Sve rade zbog glasanja - rekla je Kulićeva.

(VIDEO) KIJA BRUTALNO ISPROZIVALA SLOBU: On je glupav i pokvaren, sa njom radi sve što nije mogao sa mnom!

Kija posvećuje Slobi pesmu

Kija će na četvrtoj "Zadrugoviziji" sa Anom Korać izvesti Severininu pesmu "Dobro došao u klub". Ona je ovu numeru posvetila Slobi.
- A ti bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati, s drugim sve ću ti vratiti. Dobro došao u klub, sjedi udobno se smjesti, prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vijesti. Mene ti, a tebe ja, ama svima to se desi, dobro došao u klub oko za oko, zub za zub - pevaće Kija u ponedeljak.

(VIDEO) VRELA AKCIJA ANDRIJANE I ĐEKSONA! Dohvatili se pred svima, sve pucalo od strasti U KREVETU!

(VIDEO) LUNA ĐOGANI PRED SLOBOM OTVORILA DUŠU: Blogerka priznala da je luda, lenja i razmažena, A EVO ZBOG ČEGA SE NAJVIŠE KAJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija