• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

09.06.2018

08:54

(VIDEO) OSETILA SAM ONO ŠTO I KIJA, LAŽE ME I GLEDA U OČI: Luna se posvađala sa Slobom u toku igre istine, više mu ništa ne veruje!

Rijaliti

(VIDEO) OSETILA SAM ONO ŠTO I KIJA, LAŽE ME I GLEDA U OČI: Luna se posvađala sa Slobom u toku igre istine, više mu ništa ne veruje!

Podeli vest

Lepi Mića pitao je sinoć u igri istine Lunu Đogani da li je konačno shvatila neke stvari u odnosu sa Slobodanom Radanovićem i da li je odlučila da smanji svoje emocije koje postoje prema pevaču

Đoganijeva je počela da se izvinjava Lepom Mići što mu je često govorila ružne reči i što ga nije slušala kada je savetuje. Luna smatra da bi mnogo bolje prošla u odnosu sa Slobom da je slušala Lepog Miću.

 - Poslednji put kada smo Sloba i ja odlučili da budemo u dobrim odnosima, nismo pričali o vezi. Mene je pogodilo ono što mi je rekla njegova majka, da se ne svađamo. Onda sam odlučila da budem kul prema Slobi. Naravno da emocije postoje u meni. Kada sam videla one snimke, niko ne može da me ubedi da se nisu ljubili. Verujem Kiji, ja sam na svojoj koži osetila kako laže kada me gleda u oči i laže me. Ti si meni meni Slobo rekao kako te ona ne privlači, a onda pričaš sa njom o bebi - rekla je Luna.

Dok se Luna svađala sa Slobom, u toku njenog izlaganja, svoj komentar iznela je i Kristina Kockar koja je takođe ušla u novu svađu sa svojim suprugom koji ju je prevario posle samo nekoliko dana boravka u rijaliti programu Zadruga.

- Zaslužio si svaki dan da te pljujem, ali ima ko će da sudi. Ja samo želim da izađem iz ovog pakla koji se zove brak! Mene je sramota od ovog Slobe koji maže i laže! 105 posto ljudi u mom životu govori što sam se udala za tog debila! Okove kao da imam - govorila je Kija. - Ja mislim da on prema meni nikada nije osećao neku ljubav! Možda se zaljubio, ali mislim... Ja gledam u koga on gleda, on je sa mnom osetio nešto što nije imao u braku, te neke varnice. Ono što je on imao sa Kristinom, to je ljubav! - izjavila je Đoganijeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma

pre 5 godina

Opet prozivas Kiju. To sto su ti osetila nije isto sto i Kija sto je osetila. Kija nije kriva za ovo sto joj se dogadja ,a ti jesi. Videcemo gde ce ko biti kad izadjete iz zadruge.Unistiti neciji brak je sramno. To se odnosi i na tebe i na Slobodana. Lazete cim zinete

branko1

pre 5 godina

Ovim dvema glupačama trebalo je ovoliko vremena da vide da ova cepanica ima možda u glasu, ali u glavi ,osim bućkuriša ,nema ni zrnaPrava odvratna,smrdljiva govnara mozga.

ma

pre 5 godina

Ne poredi se sa Kijom, nije tebi Kija priredila to sto si ti njoj. Tebi je uvek neko kriv, samo ne ti. Sama si kriva zajedno sa tvojom porodicom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija