• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

10.06.2018

08:33

ĆAZIMOVA DEVOJKA OPLELA PO ZADRUGARKI: Teodora, TI SI GO KU*AC, pevaćeš na rampi u Poreču!

Rijaliti

ĆAZIMOVA DEVOJKA OPLELA PO ZADRUGARKI: Teodora, TI SI GO KU*AC, pevaćeš na rampi u Poreču!

Podeli vest

Bivša i sadašnja devojka Ćazima Osmanija zaratile su zbog albanskog biznismena

Teodora Džehverović u Zadruzi uporno pljuje Ćazima, u čijem hotelu u Poreču je uživala pre ulaska u rijaliti, a njegova sadašnja draga Doris Pranjić to ne može da joj oprosti.

Osmanijeva devojka kaže da je pevačica "dno od čoveka" i da više neće moći da kroči u hotel na Hrvatskom primorju.

- Ta ista Teodora bila je manja od makovog zrna kad je došla kod nas da snimi spot! Postavili smo se prema njoj kao rod najrođeniji, pustili je u društvo, trudili se da se oseća prijatno. Osoblje je obigravalo oko nje kao da je ne znam ko, a zapravo je jedan go ku*ac, kad moram da budem prosta - kaže u dahu Doris i dodaje:

Instagram

- Kad joj spomenu Ćazima, ona napravi neku grimasu kao da joj ne prija. A dok mu je sedela u krilu nisu joj smetale njegove godine, ili dok mu se nabacivala i koketirala s njim. Sad je postala svetica odjednom, ali nije na meni da pričam kakva je, samo mrzim dvolične lujkače kao što je ona. Nadam se da je svesna da će, kada izađe iz rijalitija, morati da zaobilazi Poreč u širokom luku za nastupe jer je ovde dupetom zatvorila vrata. Moći će, eto, možda negde na ulazu da pevuši, na rampi gde će da je pitaju ko je, pa neka odluče da l' će da je puste ili ne.

Prljavi ples
Dok mu je sedela u krilu, nisu joj smetale njegove godine, a sad je postala svetica odjednomDoris Pranjić



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slavko

pre 5 godina

Dali je iko primetio kako ova Doris drzi ruke odnosno prste predstavlja dvoglavog orla sa albanske zastave to albanci rade svuda.

Son

pre 5 godina

E Doris Doris drzi se ti svog makroa Cazima i sagni tu praznu glavu.Teodora je za tebe institucija a ti samo jos jedna Cazimova jeftina pratnja.Smesno je to sto zelis da te upoznaju preko Teodore a ujedno i jako tuzno, jadna devojko.

Zoza

pre 5 godina

Pisite o srpskim junacima...koga zanimaju albanci i muslimani...

8

pre 5 godina

Cazim,sigurno nije revansista ttako da nisam ubedjena da ce reci njegove devojke Doris imati odjeka u u Cazimovoj sferi ophodjenja prema nizerazrednim pevacicama..

8

pre 5 godina

A osim toga sto sigurno Teodora nije Cazimov nivo ,,bez obzira na njihovu poslovnu ili bilo koju saradnju,pa stoga ne moze izazvati ikakvu negativnu reakciju Cazima usmerenu na nju,ne postoji ni najmanji razlog jer nijednom recju nije imala negativan komentar na Cazima kao licnost,posebno ne godine u negativnom konteksu u sta su se uverili gledaoci zadruge i Dorsinu reakcju vide samo kao suparnicki atak. bez osnova.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija