• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.06.2018

23:30

(VIDEO) ŽELI SEKS SA KIJOM I LUNOM?! Sloba progovorio o seksu utroje, ŠOKIRAO ZADRUGARE!

Rijaliti

(VIDEO) ŽELI SEKS SA KIJOM I LUNOM?! Sloba progovorio o seksu utroje, ŠOKIRAO ZADRUGARE!

Podeli vest

Tokom današnjeg popodneva Slobodan Radanović je bio na meti pitanja bivših zadrugara, a ono što je doprinelo tome jeste njegov odnos sa Lunom Đogani i Kristinom Kockar. Iako je trenutno samac, Radanović je tokom prethodnih meseci uživao u lepim trenucima sa obe zadrugarke 

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, je upitao Slobu da li može da zamisli da vodi ljubav sa svojim bivšim devojkama istovremeno. 

- Da li bi imao odnos sa Kijom i Lunom u duetu - upitao je Marko Slobu. 

Printscreen TV Pink

- Marko, ne bih imao sigurno. Uspeo si da me nasmeješ, naravno da ne bih imao se*s u duetu. To zaista ne mogu da zamislim niti preferiram to - odgovorio je kratko Sloba. 

Printscreen TV Pink

Iako je Sloba bio neraspoložen tokom pitanja bivših zadrugara, ovo pitanje ga je nasmejalo i izmamilo mu osmeh na lice.

Printscreen TV Pink

Ostali ukućani nisu ozbiljno razumeli ovo pitanje, dok glavnim akterkama ove priče nimalo nije prijala tema o kojoj se diskutuje. 

Reakcije ljubavnog trougla možete pogledati u narednom video-snimku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nele

pre 5 godina

Sloba je mamin sin,nesposoban za samostalne odluke i zivot.Kija mu je zbog toga vazan oslonac u zivotu pa ako je izgubi izgubio je sve.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17