• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2018

18:18

​(VIDEO)  VIDEO SAM KAD GA JE GAĐALA: Bane ispričao detalje fizičkog obračuna Lune i Slobe!

Rijaliti

​(VIDEO) VIDEO SAM KAD GA JE GAĐALA: Bane ispričao detalje fizičkog obračuna Lune i Slobe!

Podeli vest

Pojedini zadrugari su još uvek pod velikim utiskom od prošle noći koja je bila stresna i nesvakidašnja

Reč je o Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću koji su rano jutros imali žestoku raspravu gde su nasrnuli jedno na drugo, a obezbeđenje je dalo sve od sebe da spreči ovaj neviđeni fizički okršaj.

Miljana Kulić želela je da sazna šta se zapravo dogodilo, pa je započela razgovor sa Slobom koji nije želeo da komentariše sve njene navode.

- Ona je rekla da si je ti gurnuo i da si udario ruku u zid kad je obezbeđenje pokušalo da te povuče. Ona te samo udarila po rukama kad si je gurao. Ja sam bila u kazinu i ništa ne mislim, kamere postoje pa ćemo da vidimo. Bane je rekao da je video, evo neka on ispriča - rekla je Miljana.

(VIDEO) OSTAVILA MU OŽILJAK NA TELU! Ovako Sloba izgleda posle Luninog NAPADA na njega!

Bane je bio tu kada se ta situacija odigrala, pa je objasnio kakav je bio prizor iz njegovog ugla.

- Ja sam video da ga je gađala sokom. Ja sam sedeo za šankom. Oni su se u momentu posvađali i ona je počela da ga gura. Ja sam u momentu video da je on počeo nju da gura. Rekao sam sve kako je bilo - dodao je Bane.

Takmičari su raspravljali o ovoj temi, a detaljno možete pogledati u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17