• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2018

08:26

LUNI NIJE BILO DOBRO KAD JE ČULA! Izabran najveći blam Zadruge

Rijaliti

LUNI NIJE BILO DOBRO KAD JE ČULA! Izabran najveći blam Zadruge

Podeli vest

Emitovana je poslednja emisija "Radija Amnezija", koju vode Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak

Pričali su o zanimljivim dešavanjima u Beloj kući, a jedna od glavnih tema bila je i situacija koja se dogodila između Lune Đogani i Slobodana Radanovića. 

Članovi "Radio Amnezije" birali su "Top blam".

- Dobar dan, zovem iz Zrenjanina, ja sam zemljak Slobinog oca! Nedopustivo je ovo što se desilo između njega i Lune! To je najveći blam! - glasio je stav slušalaca.

Novinar Milan Milošević i Bane Čolak imitirali su slušaoce:
- Ovde je sve rečeno! Blam Zadruge je svakako tuča Lune i Slobe. Proglašavamo najveći blam Zadruge! - rekao je Milan Milošević.

(VIDEO) VODILA SE VELIKA BITKA! Evo ko je napustio Zadrugu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 5 godina

BLAM generacije ! Ko da je vaspita? Majka, koja je promenila ime, veru i otela zeni verenika? Otac , osamucen i zblanut, ne zna gde je levo, a gde desno? Gazmeni postaju Gagi, DJogaji postaju DJole, samozvani i "prekrsteni"! Luna, je od Lune=Meseca uzela samo ludilo punog Meseca, sto kazu Italijani "Lunatika". Riba u horoskopu /Neptun/, signifikator za alkohol, laz, prevaru, izdaju, glumljenje zrtve, prikriveno ludilo, blamiranje, ogovaranje... Odoh predaleko, ali, ziva istina! I na kog se junaka jadnica namerila?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija