• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.06.2018

09:39

(VIDEO) LUNA URLALA NA SLOBU: MOLIĆEŠ KIJU DA JOJ SE VRATIŠ, TI NE UMEŠ DA ŽIVIŠ BEZ ŽENE, a ono što joj je poručio skroz ju je RAZBESNELO!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA URLALA NA SLOBU: MOLIĆEŠ KIJU DA JOJ SE VRATIŠ, TI NE UMEŠ DA ŽIVIŠ BEZ ŽENE, a ono što joj je poručio skroz ju je RAZBESNELO!

Podeli vest

Tokom prethodne večeri zadrugari su imali priliku da gledaju video-snimke koji su obeležili prethodnu nedelju, to su najčešće klipovi o kojima zadrugari nerado pričaju ili poriču da su šta su rekli

Ukućanima je pušten snimak gde su se Luna Đogani i Slobodan Radanović žestoko posvađali kada je blogerka čak i fizički nasrnula na pevača, zbog toga što joj je on rekao: "jadna si".

- Nisam je uopšte gurnuo, drago mi je što je pušten snimak, ona je zapela za krevet. Ta priča da sam te gurnuo, okači mačku o rep. Drago mi je što sam video ovaj snimak, da dokažem da nisam agresivac. Izvinjavam se za te psovke, to je bilo u afektu. To "j ti mater" i to "klošarko", nisam mislio tako... - rekao je Sloba. 

 - On je taj koji nema mu*a da kaže "Ja volim Kristinu, ona je moja žena, hoću da budem sa njom, ne verujem joj, ali daću joj vremena da mi to dokaže. Luna ti si bila moja avantura." Da je to rekao ja bih mu rekla "svaka čast" i okrenula se... Ja njega volim nesebično. Ja bih volela njega da vidim sutra sa njom u novinama, ili sa nekom drugom, meni je stvarno drago da on bude srećan. On je meni na to rekao da ga ne odgurujem. On je taj koji mi ne da da odem, a zna da od nas neće biti ništa, da će se vratiti ženi i da će vratiti Kristini i da će kad izađe da će da moli da joj se vrati... Ti ne umeš bez žene da živiš. Nemoj ti mene da savetuješ, ti koji si me povredio - vikala je blogerka. 

 -  Ja dok imam 10 prstiju prositi neću. Možeš da ponižavaš nekoga ko te tako vaspitao. Ti meni da govoriš da ću ja nekoga molim. Pre ću da se upucam, nego nekoga da molim - besneo je Sloba na Lunu.

S obzirom na Kristina Kockar jedan od aktera ove priče, zbog toga što se našla Slobi i pružila mu prvu pomoć, a tada naišla na kritike od strane blogerke, ona je dobila priliku da sve ovo prokomentariše 

 - Luna je u pravu, ja nisam žena za Slobodana Radanovića. Ona je bolja za njega u svakom smislu, a ne ja - dobacila je Kija.

 - Veruj mi da si ti savršena, njemu treba neko ko treba da ga vaspitava - odgovorila joj je Luna.  

Lepi Mića je od samog početka podržavao Kijin i Slobin brak. On nije mogao da ostane imun na priču ljubavnog trougla, pa je dao sebi za pravo da prokomentariše pomenutu situaciju. 

 - To nije pošteno, da Sloba bude kao ping pong loptica, vas dve volite njega, on voli vas na različite načine, a vi to ne možete da podnesete. Ti si Luno u ovoj priči nemoralna, ti Luno, dete, treba da se skloniš iz ove priče, ovo ti nije potrebno, ovo je za tebe klasičan blam - savetovao je Mića Lunu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 5 godina

Nisam verovala da cu i Slobu da branim od ove steklice!SLOBA ima glas, dar od Boga, ne moze da propadne nikad, samo ako je dalje od Lunjare! Uz Kiju mi samo lici na coveka! U Kiji je eliksir, perpetumobile, koji pokrece, dah, koji ozivljava!

Darija

pre 5 godina

Hiljade muskaraca sanja zenu, kao sto je Kija! Pogledajte snimke gde plese i peva uz "Mila najmilija", "Adio amore" , "Bozanstvena zeno", "Lazov notorni', "Dobro dosao u klub". Ona je nestvarna, ona je Aska iz basne o vuku, koja , sto duze igra, duze zivi. Ko sme prigovoriti ovakvom blagu od zene?!To Lunjaru boli i izvlaci joj pogan iz usta. Da li shvata da je posle nje, Sloba za Kiju uvreda? Samo, Kija nije vrana da vadi oci, ona ume da ceka!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija