• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.06.2018

14:08

(VIDEO) NEMA VIŠE SPAVANJA U HOTELU! Evo šta će se dešavati do FINALA U ZADRUZI!

Rijaliti

(VIDEO) NEMA VIŠE SPAVANJA U HOTELU! Evo šta će se dešavati do FINALA U ZADRUZI!

Podeli vest

Posle izlaska Filipa Đukića protekle noći iz Zadruge Veliki šef obavestio je zadrugare da su postali finalisti prve sezone ubedljivo najgledanijeg rijaliti šou programa na našim prostorima

Dvadeset četiri zadrugara ponelo je ovu titulu, a ovoga jutra stiglo je pismo o novinama u Beloj kući. S obzirom na to da je uvek izbačeni zadrugar birao novog vođu, od danas više nije tako, pa zadrugare nije sačekalo jutros pismo Filipa Đukića, već Velikog šefa.

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da su sinoć otvorene linije za glasanje za pobednika i da više u Zadruzi nema ni vođe, a ni vođa nema svoje potrčke, sada ćete birati zadrugara koji će čitati pisma. Glasaćete jedan po jedan, a onaj koji dobije najviše glasova biće zadružen za čitanja pisma sve do velikog finala. Sada ćete glasati za zadrugara koji će čitati pisma. Osim toga, napominjemo i to da pošto Zadruga nema vođe, više niko neće boraviti u hotelu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadrugari su brzo obavili glasanje i složili se da Lepi Mića do velikog finala rijaliti programa Zadruga čita pisma. Kako je izgledao ovaj sastanak pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 5 godina

Precula Lunja da nema kupanja, pa se obradovala!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija