• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

16.06.2018

20:37

MARKO DI-DŽEJ NAGAZIO MANEKENKU: Sanja se j*be za 250 evra, našao sam je u KATALOGU MAKROA!

Rijaliti

MARKO DI-DŽEJ NAGAZIO MANEKENKU: Sanja se j*be za 250 evra, našao sam je u KATALOGU MAKROA!

Podeli vest

Marko Miljković tvrdi da je Sanja Stanković kurva koja seks naplaćuje 250 evra!Di-džej se u "Zadruzi" zamalo potukao s manekenkom i njenom devojkom Jovanom Tomić Matorom 


Sanja je tokom žestoke svađe optužila Marka da je prebio svoju bivšu devojku jer je bio drogiran i pijan, a on joj je uzvratio da je prostitutka!

Miljković je napomenuo da ima dokaze za to.

Informer

GLEDAO JOJ FOTKE
Na jednoj slici si skroz gola i jednom rukom držiš sisu jer ti visi
Marko Miljković

- Rekao sam da je Sanja prostitutka i da radi za 250 evra. Gledao sam katalog njenih fotografija kod njenog makroa u Beogradu. Ne volim priče rekla-kazala, ja za sve imam dokaze - rekao je Marko u četvrtak.

Manekenka je zapretila di-džeju da će ga tužiti odmah po izlasku iz rijalitija, čime je više razbesnela Miljkovića, pa je počeo da iznosi detalje.

Informer

- Ona je kompromitovala moju bivšu devojku, pa evo, da vidi kako je to. Znam šta sam video svojim očima. Pošto pretiš tužbama, evo detalja. Na jednoj slici si skroz gola i jednom rukom držiš sisu jer ti visi - ispričao je di-džej, a zatim je opleo i po njenoj devojci, tvrdeći da je Matora narkomanka i da poznaje ljude s kojima se drogirala.

SLOBA OD LJUBOMORE IZGUBIO ŽIVCE: Luna je kučka, tražila je od Marka da joj pokaže ku*ac!

POLICIJA PRIVELA LUNU! Preti joj GODINU DANA ZATVORA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Sve ce njih Ana da upozna sa jacim ljudima tako da ce joj i cena otici gore. Samo ne znam kako ce sa ovom njenom nakazom? Kao gorilu ili kao strasilo da je vodi?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija