• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.06.2018

09:50

(VIDEO) SLOBA POLUDEO KADA JE SPAZIO OVAJ PRIZOR: Marko ponovo prišao Luni: NAŠLI SMO SE!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA POLUDEO KADA JE SPAZIO OVAJ PRIZOR: Marko ponovo prišao Luni: NAŠLI SMO SE!

Podeli vest

Prethodne noći održana je poslednja žurka u ovoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Iako je veče proteklo u poprilično mirnoj atmosferi, neke ljubavne varnice su ponovo sevnule

Naime, Marko Miljković je i ovoga puta prišao Luni Đogani, kao i na prošloj žurki kada je nastao veliki problem između nje i njenog bivšeg oženjenog dečka, Slobodana Radanovića.

 - Ja nemem sreće ni u ljubavi ni u kocki, izgubila sam i u jednom i u drugom - rekla je Luna Marku.

I ja isto, našli smo se, čestitaj mi - poručio je Miljković i pružio joj ruku.

Dok su njih dvoje razgovarali, Radanović je sve posmatrao sa šanka za kojim je boravio tokom cele žurke.

 - Nemoj da mi praviš probleme. Jeste da nema više klipova ali nemoj da mi praviš s*anje. Dobro je dok mi ne pokazuješ srednji prst - prebacila je Luna Marku.

 - Ti ne znaš za zaj*banciju. Sve ti shvatiš. Bitno je da si shvatila. Kad shvatiš da si pogrešila, ti si na konju - rekao je Miljković.

- Veruj mi da bih mnoge stvari promenila da mogu da vratim vreme - zaključila je blogerka.

Neposredno pre ovog razgovora, Luna je izazovno igrala iza Markovih leđa, a on nije mogao da odoli a da ne pogleda blogerkinu zadnjicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija