• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2018

09:04

VELIKO ISTRAŽIVANJE: Kija će večeras OSVOJITI 50.000 EVRA, ima 66.7% glasova! Luna i Sloba će se utešiti "škodom"!

Rijaliti

VELIKO ISTRAŽIVANJE: Kija će večeras OSVOJITI 50.000 EVRA, ima 66.7% glasova! Luna i Sloba će se utešiti "škodom"!

Podeli vest

Zadrugari ubeđeni da stjuardesa odnosi kući glavnu nagradu iz rijalitija

Zadrugari su ubeđeni da Kristina Kockar osvaja glavnu nagradu vrednu 50.000 evra! Učesnici najpopularnijeg rijaliti šou-programa poručuju da će Kijin muž Slobodan Radanović i njegova ljubavnica Luna Đogani morati da se uteše automobilima marke "škoda", iza koje su često tokom rijalitija sedeli, pričali, ljubili se i svađali.

Informer

Mi smo razgovarali sa takmičarima samo pet dana pre finala i tom prilikom smo ih pitali šta misle ko će trijumfovati u prvoj sezoni najgledanijeg šou-programa. Gotovo jednoglasno titulu pobednice dodelili su Kristini, ali su najavili da će se Luna i Sloba boriti za drugo mesto...

Na šta bi zadrugari potrošili 50.000 evra?

Informer

Maca Diskrecija: Kupila bih sebi stan.
Sloba Radanović: Uložio bih pare u karijeru, pomogao bih roditeljima, pa bih onda otputovao negde.
Kristina Kockar: Nagradu bih potrošila na kupovinu neke nekretnine.
Ana Korać: Dala bih deo novca u UNICEF, pa bi otputovala u Afriku da bih i sama hranila tu izgladnelu dečicu. Ostatak novca bih potrošila na sebe i porodicu.
Miljana Kulić: Ne razmišljam o tome unapred. Mislim da neću pobediti. Ne očekujem da se ne bih razočarala.
Bane Čolak: Pomogao bih porodici. Uložio bih novac u poboljšanje života ljudima koji su mi pomogli kada mi je bilo najteže. Želeo bih da im to na neki način vratim. Deo novca bih uložio u obnovu mesta gde sam živeo i odrastao.
Bora Santana: Na putovanja i stan.
Milan Milošević: Lako pitanje! Kupio bih napokon stan i nakon 20 godina bih prestao da budem podstanar.
Marko Miljković: Uložio bih pare u posao, imam veoma zanimljiv biznis plan. Po svemu sudeći, moraću na drugi način da dođem do love.
Žuti: Potrošio bih na privatni porodični posao i sprdnju.
Zorica Marković: Neću ih dobiti, pa ni ne razmišljam na šta bih potrošila tu svotu.
Teodora Džehverović: Najviše bih volela da pomognem roditeljima. Do sada nisu imali baš lak život i volela bih da to mogu da promenim. Za sebe bih ostavila minimalno.
Anđelo Ranković: Uložio bih dvadesetak hiljada na otvaranje kafića, deset bih dao na renoviranje stana, a ostatak bih čuvao na računu.
Jovana Tomić Matora: Uložila bih novac u restoran i pomogla bih porodici. A pomogla bih i sebi da oporavim moždane vijuge i vratim se u vinklu posle ovog rijalitija.
Sara Reljić: Napravila bih azil za pse i snimila bih dve-tri pesme, kao i spotove za njih.
Andrijana Radonjić: Najviše bih se koncentrisala na karijeru, pa bih većinu novca uložila u posao. Delom bih rešila stambeno pitanje.
Filip Đukić: Pomogao bih porodici, šta god da im treba, i uložio bih ostatak novca u svoju karijeru. Nikako ne bih trošio na gluposti.
Marija Ana Smiljanić: Zaista nisam razmišljala o tome. Verovatno bih uložila u karijeru jer sam zbog toga i ušla u rijaliti.
Gordana Džehverović: Kupila bih stan u Pančevu, a s ostatkom novca bih otvorila šivaru.
Vojke Đans: Uložio bih u muziku.
Lepi Mića: Poklonio bih novac supruzi da ona raspolaže njime jer je bog.
Sanja Stanković: Iskreno, nikad nisam ni razmišljala o tom prvom mestu i o 50.000 evra. Nisam mislila da ću ostati do samog kraja. Ali kada bih osvojila taj novac, ne bih znala šta bih sa njim. Šalim se! Verovatno bih uložila u neki posao jer planiram da moj život krene od nule posle "Zadruge".
Đekson: Potrošio bih na sitne investicije i male biznise.
Luna Đogani: Na svoju porodicu, fakultet i proširenje posla.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 5 godina

Ana Korac: nije nagrada milion evra,nego 50 hijada.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija