• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

20.06.2018

09:28

(VIDEO) PET GODINA JE OVO ČEKAO! Sloba izbezumljeno gledao u Kijin poklon, pa je ZAGRLIO I POLJUBIO!

Rijaliti

(VIDEO) PET GODINA JE OVO ČEKAO! Sloba izbezumljeno gledao u Kijin poklon, pa je ZAGRLIO I POLJUBIO!

Podeli vest

Sloba Radanović je prošle noći slavio rođendan u Zadruzi, a tom prilikom Veliki šef je ovom zadrugaru obezbedio rođendansku žurku. Sloba je pre žurke čitao čestitke koje je dobio kako od strane članova svoje porodice, tako i od porodice Lune Đogani

Lunu je iznenadilo što su Slobi pisali njeni najbliži, zbog čega je počela da plače. Nakon čitanja poruka koje je dobio, usledilo je i otvaranje poklona. Radanoviću je njegova supruga Kristina Kockar poklonila plejstejšn koji on nije očekivao.

 - Zaista previše! Nisi trebala, majke mi! - rekao je Sloba Kiji.

 - Htela sam da me se sećaš - izjavila je Kristina.

- Hvala ti! Previše je, nisi trebala - ponovio je Radanović.

 - Pa pet godina si ga tražio - odgovorila mu je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

I u dobru i u zlu Kija je uz Bobu! Koliko je hrabra, iskrena, pazljiva i dostojanstvena! Sve nasuprot njoj je Luna! Svaka Kijina suza ce se vratiti zlobnicima! Kija carica!

sara

pre 5 godina

zenica sa srcem lava, gaze je namjenski. ona se sinoc bori da ne pokaze...ne znam kako se djogeri ne boje Boga, nema se sta drug reci... osim da ja svom ne bi kupila ni za tri zivota PlayStation, da sloba ima pameti...ali svi smo vec vidjeli da nema...

Nina

pre 5 godina

Kija je žena koja nema ni malo dostojanstva i samopoštovanja. Upravo sada joj je Sloba rekao da time ne može da ga kupi. Bajnovija kletva u Srbiji dabogda ti Kija bila u kući.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija