• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

20.06.2018

21:42

(VIDEO) IZGRLILI SE KAO NAJBLIŽI: Anabela i Slobin otac progovorili o TAJNOM SASTANKU!

Rijaliti

(VIDEO) IZGRLILI SE KAO NAJBLIŽI: Anabela i Slobin otac progovorili o TAJNOM SASTANKU!

Podeli vest

S obzirom na to da je veliko finale počelo, ukućani se užurbano spremaju za izbacivanje iz Bele kuće posle više od devet meseci boravka u rijalitiju "Zadruga"

Njihovi najbliži su na samo nekoliko koraka udaljeni od njih i došli su da im pruže podršku u trenutku kada budu napustili ovo velelepno zdanje. 

Roditelji ljubavnog para Lune Đogani i Slobodana Radanovića pristigli su u Šimanovce kako bi dočekali svoje voljene, a kada ih je "sedma sila" upitala za koga navijaju, evo kakvi su bili njihovi odgovori. 

- Za njih dvoje - rekao je Slobin tata Dušan.

- Za ljubav - dodala je Anabela. 

Printscreen TV Pink

S obzirom na to da su Anabela Atijas i Dušan Radanović sve vreme bili zagrljeni i nisu skidali osmeh sa lica, jedan od prisutnih novinara je upitao pevačicu: "Da li je to prijatelj?", na šta je Anabela odgovorila: "Da, da. Jeste, u svakom smislu", sa čim je Slobin tata bio saglasan. 

Da podsetimo, pre nekoliko dana porodice ovo dvoje ukućana sastale su se u Beogradu, a evo šta je bila tema njihovog razgovora. 

- Morali smo da tražimo dozvolu od gospode. Tajno viđanje u slobodnoj zemlji u gradu Beogradu... Nismo toliko staromodni da pričamo o veridbi bez prisustva dvoje ljudi. Pričali smo o rođendanu, oni su bili u Beogradu, inače, rodom smo iz Zrenjanina. Javili su mi se, ja sam ih ugostila - rekla je Anabela.

Printscreen TV Pink

Novinar je upitao šta je prvo što će reći svojoj ćerki, a ona je odgovorila: "Volim te", a isto to i Slobi i dodala: "Svaka čast na svemu".

- Ne, kada budem njenim cipelama hodala ovih 10 meseci i prošla kroz ono što im se desilo i što su morali da prođu da bi opstali onda mogu da sudim - objasnila je Anabela.

Na pitanje ko joj je favorit, Anabela je prokomentarisala da je svako ko je izdržao 10 meseci u rijalitiju i prošao kroz sve izazove zaslužio da se nađe na mestu pobednika. 

Kako je izgledao susret Dušana i Anabele, kao i to šta su njih dvoje rekli o Luni i Slobi pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 5 godina

Nije čudo što je Kija bežala od slobine familije,,, toliko zla familija skorije nije viđena u Srbiji.. Svi namršteni, zavidni.. Zli, zli.. vidi se i po ponašanju i naročito po rečniku,,, veruju u gatare,,, e pa sada će imati prave prijatelje za vradžbine..

sara

pre 5 godina

ma oni su stari i zmanipulisani, a dozvolili su to zbog animoziteta prema kiji. sumnjam da oni shvataju da tako stete sinu. anabela je posebna prica, stvarno bez zelje da vrijedjam, ali zeni se glava izoblicila, zlo i neuroticnost izbija iz nje

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija