• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

21.06.2018

09:34

MORAO BI MNOGO DA SE POTRUDI! Luna otkrila šta će sa Slobom posle Zadruge, pa priznala: POKAZALA SAM SVE - SAMO DA NISAM DAMA!

Rijaliti

MORAO BI MNOGO DA SE POTRUDI! Luna otkrila šta će sa Slobom posle Zadruge, pa priznala: POKAZALA SAM SVE - SAMO DA NISAM DAMA!

Podeli vest

Posle više od devet meseci blogerka Luna Đogani je napustila najgledaniji rijaliti u regionu Zadrugu kao drugoplasirana ukućanka. Ona se u duelu borila sa Kristinom Kockar koja je izašla kao pobednica ovog zabavnog programa

Pošto je proglašen pobednik rijalitija, svi ukućani sabiraju utiske među sobom, a evo šta blogerka kaže o svom učešću. 

 - Nemam reči kojima bih ovo opisala. Mnogo sam uzbuđena. Ovako se nikada nisam osećala za 22 godine. Prezadovoljna sam drugim mestom, to sam i očekivala. Po mom mišljenju Kristina je zaslužila da bude prvo mesto. Ja sam pobedila tako što sam izašla odavde živa i zdrava i vraćam se svojoj porodici. To je moja pobeda - rekla je Luna. 

Ona je takođe otkrila da će veče provesti u krugu voljenih i sa njima prepričavati sve što se dešavalo prethodnih meseci kada ju je novinar najbržeg portala, portala Pink.rs, upitao da li će Slobu pozvati da uživa u prvim trenucima koje će provesti van Zadruge odgovorila je kratko "Ne!"

Đoganijeva je u rijalitiju Zadruga uplovila u ljubavnu romansu sa oženjenim muškarcem, Slobodanom Radanovićem, no silom prilika, njih dvoje nisu uspeli da očuvaju svoju vezu. Blogerka je priznala da uprkos činjenici da su ona i Sloba raskinuli, nije prestala da gaji emocije prema sada bivšem dečku. 

- Želim da budem srećna, šta god da bude biće... Želim da budem sama da izađem iz ovog ludila... Moja osećanja se nisu ugasila. Moja ljubav je veoma jaka, ali nekada nije dovoljno samo voleti. Kada je već dozvolio sebi da upropasti brak, zašto je dozvolio da upropasti i našu ljubav. Pogodilo me je to što je uopšte doveo u pitanje ono što smo mi imali - rekla je blogerka. 

Blogerka je i dalje kivna na Slobu što je upropastio ono što su započeli u rijalitiju, a da li će mu oprostiti i obnoviti svoju vezu, ostaje da saznamo. Ona je u intervjuu za Pink.rs otkrila da bi mu možda i oprostila što je pred kraj bio hladan prema njoj.

 - Morao bi mnogo da se potrudi. Trebao bi za kraj da bude iskren - rekala je kratko Đoganijeva.

S obzirom na to da je Luna prva čestitala Kristini na pobedi, a Kija je i sama nekoliko puta u Beloj kući izjavila da će njih dve sresti nakon izlaska, evo šta o tome kaže blogerka. 

 -  Ja želim da je sretnem, ne bih popila kafu, ali bih sigurno prišla i rekla "ćao" - kaže Đoganijeva. 

Da podsetimo, kada je Luna ulazila u rijaliti u svom video-profilu je izjavila da će svima pokazati da je ona jedna dama. Međutim, situacija se nije odvijala baš kako je ona zamišljala. 

 - Pokazala sam sve - samo da nisam dama. Pokazala sam neke svoje druge kvalitete, tako da sam ponosna na sebe u svakom smislu - rekla je Luna u intervjuu za Pink.rs. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59