• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.06.2018

10:16

(VIDEO) MILAN OTKRIO: Kija i Sloba se neće razvesti, sa Anabelom sam imao ŽUČNU RASPRAVU!

Rijaliti

(VIDEO) MILAN OTKRIO: Kija i Sloba se neće razvesti, sa Anabelom sam imao ŽUČNU RASPRAVU!

Podeli vest

Novinar Milan Milošević imao je veoma zapaženu ulogu u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Milan je Zadrugu završio kao jedanaestoplasirani a na sinoćnoj žurki u impresivnom gradu nadomak Beograda je otkrio i da li je zadovoljan ovim uspehom

- Ja sam sasvim zadovoljan i ponosan sam na sebe. Spavao sam, jeo sam omiljenu hranu, gledao televiziju, pušio omiljene cigarete a najbitniji je razgovor sa mojom mamom - rekao je Milan.

Milošević je istakao i ko je bio njegov favorit i za koga je iz sveg srca navijao u superfinalu.

 - Teodora Džehverović je zaslužila da se nađe u samom vrhu ovog plasmana i to se dogodilo na moje veliko zadovoljstvo. Finalni duel je nešto što se nikad neće ponoviti u istoriji. Luna protiv Kije, Kija protiv Lune, svi su čekali da vide da li će pobediti nešto sveto a to je brak. Nemam ništa protiv Lune, ali mislim da je tek shvatila šta je uradila - istakao je Milošević.

Milan je tokom cele prve sezone bio uz ljubavni trougao ali se više puta deklarisao kao saradnik majke Lune Đogani, Anabele Atijas. Sada je novinar otkrio i da se na samom kraju žestoko sukobio sa Anabelom i da njihov susret nije protekao u najboljem raspoloženju.

 - Večeras sam prvi put popričao sa Anabelom i sa Lunom. Sa Anabelom je bila žučna rasprava, rekao sam joj u lice šta mislim. Mi smo imali fenomenalnu saradnju pre ovoga, nikada nije imala rasprave po medijima, bila je jedan sasvim normalan čovek. Rekao sam joj da je sama ćerku gurnula u ovu priču i gurala ju je dublje i dublje, a ona se pravdala je bila nemoćna - rekao je novinar.

Milošević je otkrio i jednu ekskluzivnu informaciju, a to je da se Kristina Kockar i Slobodan Radanović neće razvesti.

 - Neću staviti tačku dokle god se ne pomire, ili se razvedu. Dokle god je on venčan sa svojom ženom, nikada neće biti odobreno ta njihova veza. Luna i Sloba nikada neće biti srećni dok se razvede ali kako sam čuo iz pouzdanih izvora, od razvoda nema ništa. Ja bih njih doveo u Zadrugu 2 - rekao je Milan.

- Naravno da ostajem pri svom stavu. Pogrešne informacije je dobio. Od mene dobija informaciju da je još jutros advokat kontaktiran, biće i Slobodan kontaktiran. Ta španska serija će biti završena već sledeće nedelje - odgovorila je Kija na Milanovu tvrdnju uživo u emisiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17