• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

23.06.2018

11:58

ČUVENA TROJKA NASTAVLJA DA PRAVI HAOS! Luni pozlilo zbog Slobe i Kije, IZVELI JE SA ŽURKE!

Rijaliti

ČUVENA TROJKA NASTAVLJA DA PRAVI HAOS! Luni pozlilo zbog Slobe i Kije, IZVELI JE SA ŽURKE!

Podeli vest

Luni Đogani je pozlilo kada je na žurci koju je Pink organizovao u četvrtak uveče povodom završetka "Zadruge" videla Slobu Radanovića i njegovu suprugu Kiju Kockar zajedno!

Ona je doživela nervni slom, pa je obezbeđenje moralo da je izvede s proslave kako bi se smirila.

Peđa Milosavljević
Blistala u Cecinoj haljini

Kristina je na žurci nosila haljinu i nakit koji joj je poklonila Ceca Ražnatović.

- Hvala joj na podršci. Haljina je prelepa, mada Ceci stoji lepše nego meni - rekla je pobednica Zadruge

Blogerka je poludela kad je shvatila da se pevač ne razdvaja od stjuardese i da su gotovo sve vreme u društvu Željka i Milice Mitrović. Još kad su se oko Slobe i Kije okupili fanovi, moleći da se fotografišu s njima, Đoganijeva je doživela nervni slom.


- Sloba je u četvrtak nabavio nov broj telefona i odmah je poslao poruku i ženi i ljubavnici. Đoganijeva mu je brzo odgovorila i pitala ga da li dolazi na žurku. 

Očekivala je da će tu noć provesti s njom, ali on ju je na proslavi ignorisao. Još kad je zapazila da su novinari, fanovi i zadrugari oko Slobe i Kristine, totalno je pukla - otkriva izvor Informera koji se našao na licu mesta.


Kap koja je prelila čašu bilo je saznanje da Radanović i pobednica "Zadruge" planiraju da snime duet, čak i da nastupaju zajedno.

TV Pink

- Pošto je Kristina rešila da postane pevačica, mnogi su pitali bračni par da li će snimiti duet. Oboje su potvrdili da bi to mnogo voleli, kao i da je moguće da će čak zakazati i zajedničke nastupe. Neko je to preneo Luni, koja nije mogla da veruje šta čuje. Odmah je počela da histeriše, pozlilo joj je, pa ju je obezbeđenje brzo izvelo sa žurke - tvrdi naš sagovornik.


Sloba je u jednom trenutku pitao šta je bilo sa Đoganijevom, ali je brzo zaboravio na nju i nastavio da se provodi sa ženom. Radanović se i na ovoj žurci latio mikrofona, ali je ovog puta imao i ženinu podršku. Dok je Sloba pevao, Kristina je sve vreme igrala i pevala pored njega.

Kija: Da se Slobini roditelji ne mešaju, bili bismo zajedno

Kija kaže da bi ona i Sloba sigurno bili zajedno kad se njegovi roditelji ne bi mešali.

- Slobin glavni problem su njegovi roditelji i prijatelji. On ne želi da im se suprotstavi, a ja ne želim da se takmičim s njima. Da nije Draginje i Dušana, mi bismo sad bili zajedno. S druge strane, s Luninom porodicom su se već orodili - kaže Kockareva i dodaje:
- Slobodan gaji emocije prema Luni, ali mene voli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiza007

pre 5 godina

Nadam se da ce imati vremena da cuje gde mu je zena provela noc pred ulazak u zadrugu a posle ga 6mesec zlostavljala psihicki i na kraju fizicki Bolesni ste svi koji podrzavate tabure manipulatorku.

Blanka

pre 5 godina

Bolestan si ti koji verujes potplacenom Panameri. Svi hoce da postanu popularni pljujuci druge. Postanite popularni svojim znanjem i umecem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59