• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.06.2018

19:37

ANĐELO I TEODORA POČINJU ZAJEDNO DA ŽIVE? Zadrugari otkrili nove detalje svoje veze!

Rijaliti

ANĐELO I TEODORA POČINJU ZAJEDNO DA ŽIVE? Zadrugari otkrili nove detalje svoje veze!

Podeli vest

U emisiji "Premijera-vikend specijal" gosti su bili Aca Lukas, Milica Pavlović i pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar, a u jednom trenutku u emisiju su se uključili Anđelo Radnković i Teodora Džehverović sa Ade Ciganlije

Teodora i Anđelo su rekli da su uspešno nastavili svoju romansu i van kamera rijaliti programa "Zadruga", kao i da su mnogi prognozirali kako oni svoju vezu neće nastaviti posle superfinala.

U uključenju u "Premijera-vikend specijal" Anđelo i Teodora rekli su i kako je trač da će živeti zajedno, ali da se nikada ne zna šta nosi dan, a šta noć.

TV Pink

Ovi bivši zadrugari komentarisali su i odnos Anđelove mame prema Teodori, s obzirom na to da je Rankovićeva majka jasno do znanja dala svom sinu da ne prihvata njegovu vezu sa pevačicom.

- Ne, ne, to su tračevi, ali nikada se ne zna. Mi smo tamo pričali da ništa nismo hteli da planiramo, ali nikada se ne zna - izjavili su Anđelo i Teodora.

- Moja mama se ne meša i ja kada sam izašao iz Zadruge prvo što smo pričali je da su naši roditelji prošli težak period i rekli su da ne želie da se provlače kroz medije i javnost. Nema šta, da li jesu ili nisu, oni su meni dali slobodu da ja radim šta hoću - rekao je Anđelo u uključenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija