• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.06.2018

15:51

(VIDEO) NE MOŽE ON DA SE DRŽI ZA MAMINU SUKNJU, MORA SAM DA SREDI SVOJ ŽIVOT! Miljana oplela po zadrugaru!

Rijaliti

(VIDEO) NE MOŽE ON DA SE DRŽI ZA MAMINU SUKNJU, MORA SAM DA SREDI SVOJ ŽIVOT! Miljana oplela po zadrugaru!

Podeli vest

U rijalitiju "Zadruga" su se rodile velike ljubavi između pojedinih zadrugara. Nekolicina njih je i promenila svoje partnere, dok su drugi imali veoma skladne i lepe romanse

Nakon toga što je u studiju pušten snimak o romantičnim situacijama koje su se dogodile u Beloj kući, Miljana Kulić je u emisiji "Zadruga - narod pita" prokomentarisala šta misli o vezama u rijalitiju.

- Anđelo i Teodora mi se zaista dopadaju. Videlo se da je prava ljubav u pitanju, da vole jedno drugo. Pokazali su da mogu da urade sve za voljenu osobu i da se postavi i da je odbrani. Dok Vojke, kada napadaju Saru, Lepi Mića uvredi Saru, Vojke je sedeo kao zaliven, ćutao kao da su zamenili uloge, da je Sara muškarac, a on žena. Tako da mislim da će to biti jedno putovanje kroz rijaliti i strast koja će trajati nekoliko meseci posle rijalitija - rekla je Miljana. 

Teodora i Anđelopink.rs

Teodora i Anđelo

Kulićeva smatra da ono što imaju Teodora Džehverović i Anđelo Ranković prava ljubav, a da je ljubav Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa samo strast.

- Ja verujem u rijaliti ljubavi i nadam se da će uspeti Teodora i Anđelo. Nadam se da će se on uzdići iz sitaucije. Naravno, majka se poštuje, voli, majčine savete treba sa saslušaš, ali da odlučiš sam. Ukoliko ne bude bio mamin sin, šta mu mama kaže to i da radi. Mama treba da poštuje njega i njegova osećanja naravno, a ne da mu zabrani da bude sa osobom koju voli, da uskrati njihovu lepu i pravu ljubav. Mislim da roditelji ne treba da uskrate nijednu ljubav i da Anđelo treba da posluša svoje srce, majčinske savete. Ne može on da se drži za maminu suknju, nego mora da kreira sam svoj život sa osobom koju voli - rekla je Miljana.

S obzirom na to da su se u rijalitiju "Zadruga" rodile mnoge ljubavi, koja će od njih uspeti i nakon što se ovaj zabavni program završio ostaje da saznamo.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cana

pre 5 godina

Srce moje ti si miljana zaboravila svoj puter u rijalitiju.Neprosipaj moral jer ga nemaš.iskoristila si zakajhala nesretnog ivana napravila dete mudro izašla iz parova....i porodila se sa strankom.poz.c

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija