• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

26.06.2018

09:20

(VIDEO) ONA ME JE ZVALA U WC I GOVORILA KAKO JOJ SE DOPADAM! Sloba konačno priznao da je LUNA NAPRAVILA PRVI KORAK!

Rijaliti

(VIDEO) ONA ME JE ZVALA U WC I GOVORILA KAKO JOJ SE DOPADAM! Sloba konačno priznao da je LUNA NAPRAVILA PRVI KORAK!

Podeli vest

Slobodan Radanović komentarisao je ljubavnu vezu sa Lunom Đogani koju je započeo u rijaliti programu Zadruga u emisiji "Zadruga, narod pita" u kojoj je bio gost voditeljke Dušice Jakovljević

- Pa ne znam... Devojka me je zvala da pričamo i... možda je ona (Luna) načinila prvi korak, ona me je zvala u WC i govorila mi kako joj se ja dopadam i ja sam govorio isto da gajim simpatije prema njoj. Jednostavno i ona se meni dopala, ja sam se u nju zaljubio i sve je to tako krenulo svojim tokom. Neću da kažem da je to bila neka strast, ja se nisam osećao tako - rekao je Radanović.

Sloba je u nastavku rekao i kako su mnogi mislili da njegova i Lunina ljubav nije bila iskrena i prava, ali da se on zaista zaljubio u Đoganijevu.

Pevač je u toku emisije "Zadruga, narod pita" rekao i kako se kaje zbog svađa koje je imao sa svojom suprugom Kristinom Kockar u rijaliti programu koji je pomerio sve granice gledanosti na našim prostorima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Slobo nije tebe mozak vodio ni ljubav nije to bila zaljubljenost upitanju je bio sex to što ti radiš ja sam davno prošao mlad sam bio nisam ništa videde samo tu ženu istog morala ka Luna jedva sam se zla otrgao zaljubio se a i žena u mene imamo troje dece i sedmoro unučadi i još se volimo a te žene se nerado (ako se setim) propustio sam sedam godina život sa lošom osobom a Kristina ne treba da te pogleda više ti si sklon pevarama pun si sebe tebe nevodi ni srce ni mozak glavno je dase istreseš .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija