• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

26.06.2018

12:35

LUNA ĆE TRAŽITI DA KIJI ZABRANE DA JOJ PRILAZI? Đoganijeva živi u STRAHU od pobednice Zadruge?!

Rijaliti

LUNA ĆE TRAŽITI DA KIJI ZABRANE DA JOJ PRILAZI? Đoganijeva živi u STRAHU od pobednice Zadruge?!

Podeli vest

Nakon završetka Zadruge strasti među akterima ljubavnog trougla nisu se stišale, već se situacija dodatno zakomplikovala

I dok je Kija već jutro nakon finala potpisala papire za razvod braka, Sloba želi da razgovara sa njom pre nego što učini isto, a Luna razmišljala da preduzme drastične mere - da traži sudsku zabranu prilaska Kije Kockar.

- Ona razmišlja o tome, ali još nije donela konačnu odluku. Prijatelji i porodica joj savetuju da bi najbolje bilo da traži zabranu prilaska nekon svega što se desilo u rijalitiju. Međutim, Luna ne želi da prihvati ideju da bi Kristina mogla da joj naudi - otkrio je izvor blizak Luni za "Alo VIP".

- Sve što se desilo sa Slobom u Zadruzi, Lunu je učinilo jačom. Ona je sada bukvalno druga devojka. Kao da je doživela neku vrstu transfomacije. Upravo zbog toga ona odbija da prihvati priču kako će joj Kija namestiti batine i fokusirana je na svoju modnu liniju, koju je Anabela pokrenula dok je Luna bila u rijalitiju - dodaje izvor.

Ovaj Lunin potez izazvao je burne reakcije, s obzirom na to da mnogi smatraju da nakon što je ona rasturila Kijin brak, nema potrebe da dodatno od sebe pravi žrtvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija