• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.06.2018

15:28

(FOTO) SLUPAO KOLA, PA BANKROTIRAO! Maler poterao bivšeg zadrugara, traži pomoć od fanova!

Rijaliti

(FOTO) SLUPAO KOLA, PA BANKROTIRAO! Maler poterao bivšeg zadrugara, traži pomoć od fanova!

Podeli vest

Maneken Toma Panić veoma je aktivan na društvenim mrežama gde, osim što sa pratiocima deli trenutke iz svog privatnog i profesionalnog života, sa njima i komunicira

Među brojnim pozitivnim porukama Panić pročita i po neku zluradu, čija se sadržina najčešće odnosi na njegove finansije, izgled i posao kojim se bavi, zbog čega je rešio da jednom za svagda objasni neke stvari.

Bivšeg dečka Mine Vrbaški razbesnelo je to što se mnogi interesuju za to koliko novca on, zapravo, ima, pa je rešio da sa svima podeli stvarno stanje stvari.

pink.rs

- Pošto vas toliko zanima moj džep i koliko novca imam i vidim da vas baš nešto nervira, e pa, vidite ovako - nemam ništa! E sad ovako, pošto sam slupao auto, potreban mi je nov... I telefon sam izgubio, takođe mi je sve to potrebno i sto hiljada evra u kešu i to sve na moju kućnu adresu. Kad ste na rečima, ja bih da vidim kakvi ste na delu - apelovao je Panić, a da li će pratioci uslišiti njegove molbe saznaćemo brzo.

(FOTO) PRIČAJU DA SAM PROSTITUTKA JER IMAM SILIKONE! Ana Korać o glasinama da se bavi najstarijim zanatom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija