• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

29.06.2018

07:32

(VIDEO) KAKO POSLE NAS KADA ZNAM DA JE KRAJ! Luna objavila snimak sa Anabelom, pa pokrenula lavinu komentara!

Rijaliti

(VIDEO) KAKO POSLE NAS KADA ZNAM DA JE KRAJ! Luna objavila snimak sa Anabelom, pa pokrenula lavinu komentara!

Podeli vest

Luna Đogani svojim učešćem u Zadruzi skrenula je pažnju na sebe, a zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem dobila je gomilu kritika na račun svog ponašanja

Mnogi su je osuđivali zbog toga, a njena majka pevačica Anabela Atijas joj je sve vreme bila podrška, pa je tako Luna više puta isticala da jedva čeka da izađe iz rijalitija kako bi vreme provodila sa svojom porodicom, a prvenstveno sa Anabelom.

Tako je i bilo, njih dve se sada ne odvajaju, a Luna je na svoj Instagram profil izbacila snimak iz automobila na kojem ona i Anabela zajedno pevaju baladu Saše Kovačevića "Kako posle nas", a uz to je dodala i kratak komentar.

- Majka, jedna jedina - poručila je Luna, a onda je krenula lavina komentara na društvenim mrežama.

Majka jedna jedina ❤️???? @anabelci
A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jun 28, 2018 at 7:44am PDT



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Nije ni njima lako i preko mrtvih gaziti samo da se pise o njima...

kalimero

pre 5 godina

Prestanite da promovisete kurve, kriminalce i narkomane...

Nemanja Đukić

pre 5 godina

Luna prelepa si i dobar covek, vreme ce pokazati ko su lazovi i manipulatori a vec je jasno ko je od lazova napravio heroje

Natalija

pre 5 godina

Anabela je jedna od najlepsih pevacica, koja je prirodno lepa, gotovo savrsena. Luna pomalo lici na nju, posebno kada se nasmeje. Anabela, cuvaj cerku, da tebe nema ko zna kako bi devojka iznela sve ovo. Ona se upecala na lazi Slobodanove, koje je izgovarao pred milionskim auditorijumom. A Kija - nedaj je Boze ni u komsiluku!

Marina

pre 5 godina

Bolje joj pristaje da peva Nadezdinu pesmu-Ljubavnica!

zlata

pre 5 godina

Anabela koristi za sebe besplatnu reklamu kroz Lunu,posto su svi vec na Anabelu zaboravili!!! Pitam se,nasta je sve spremna,sve je toliko providno !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija