• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

30.06.2018

17:46

EKSKLUZIVNI PAPARACO! SANJU I MATORU NAPALI HULIGANI: Lezbijke, marš odavde prebićemo vas, HAOS U CENTRU BEOGRADA!

Rijaliti

EKSKLUZIVNI PAPARACO! SANJU I MATORU NAPALI HULIGANI: Lezbijke, marš odavde prebićemo vas, HAOS U CENTRU BEOGRADA!

Podeli vest

Prvi rijaliti gej par u Srbiji, Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković napali su huligani jer su se ljubile na ulici u centru Beograda! Ekipa Informera uhvatila je bivše takmičarke Zadruge dok su se šetale prestonicom i razmenjivale nežnosti.

Tako smo prisustvovali i sceni kada su, posle strasnog poljupca, prolaznici počeli da ih prozivaju i psuju. Jedna žena im je grubo dobacila: "Lezbijke, marš odavde!", zbog čega je Matora doživela nervni slom i krenula u fizički obračun!

Instagram

Matora nosila povređenu Sanju

Da je "džentlmen", Matora je pokazala i kada se njena devojka Sanja povredila. Stankovićeva je pala niz stepenice i uganula nogu, zbog čega je završila kod lekara. Pošto je u velikim bolovima, Jovana je stavila svoju dragu na leđa i tako je odnela u stan i krevet.

Frka je počela kad su Jovana i Sanja pošle u kupovinu, sve vreme se držeći za ruke. Čim su opustošile butike, njih dve su ogladnele, pa su stale u red ispred fast-fuda. Zaljubljene zadrugarke uzele su po parče pice, a pošto su jele s nogu, umazale su se po licu, a zatim su prolaznicima priredile perverznu scenu! Jovana je odlučila da očisti Sanju tako što ju je lizala po licu, a ovaj gest je izazvao zgražavanje nekih prolaznika. Situacija je kulminirala kada su između zalogaja usledili i vatreni poljupci, koji su odmah privukli poglede. Pored onih koji su ih bodrili rečima: 

 - Svaka čast, devojke, super ste -  bilo je i onih koji očigledno ne podržavaju gej veze.


- Lezbijke, marš odavde! Kako vas nije sramota?! Vas treba prebiti! Mamu vam je*em - dobacila im je jedna prolaznica, zbog čega je Jovana, poznata po burnom temperamentu, skočila kao oparena i jedva se suzdržala da je ne udari:


- Šta, bre, hoćeš?! Nemoj da te nalupam!


Za to vreme manekenka je pokušavala da smiri svoju devojku, pa je Jovanu vukla za ruku i govorila joj da iskulira. Njih dve su ubrzo nastavile da završavaju obaveze po gradu, izazivajući pažnju prisutnih gde god da su se pojavile.

Aleksandar Jovanović Cile

Prolaznici u čudu
Sanja se umazala picom, a Jovana ju je lizala po licu. Time su izazvale zgražavanje nekih prolaznika


Matora je za Informer potvrdila da su ih provocirali na ulici, ali je dodala da je ipak mnogo više onih koji ih podržavaju.


- U trenu sam odlepila, htela sam da se bijem, ali me je Sanja sprečila! Nas dve se volimo i ne želimo to da krijemo. Ne razumem zašto je problem da se poljubimo na ulici?! Srećom, Sanja me je odmah smirila i rekla mi da ne obraćam pažnju na nepristojne ljude - objašnjava Jovana.

Aleksandar Jovanović Cile


Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Jovanović Cile

(FOTO) SRUŠILA SAM SE KAO SVEĆA! Sanja DOŽIVELA TEŠKU POVREDU, Matora je na leđima nosila!

(FOTO) MATORA ĆE POLUDETI! Sanju na žurki OPSEDALI MUŠKARCI, izazovnom kombinacijom izludela sve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natali

pre 5 godina

Pa ona pre dva dana ,,teško povređena,,kad pre ozdravi,živeli novinari

Danijela

pre 5 godina

Neka rade sta hoce, njihov zivot, njihov izbor njihova stvar, ali sve to u cetri zida. Ne moraju deca da nam gledaju nesto sto nije normalno.

Bilja

pre 5 godina

Pomisao na lizanje kecapa sa lica izaziva mucninu... Ali, ovo je sada "in", a Luna i Sloba su za najtezu osudu :) Kako se stvari u Srbiji lako preokrenu... Samo neka se vole, ali bas ne tako javno...

Maja

pre 5 godina

CItavu zadrugu je bilo STRASNO sto se mlad decko koji nije bio intiman sa zenom 2 g.zaljubio zaboga...A dvije le.bace su bile cool i bez osude...Sada ta "prevarena" zena mlati novac po Evropi,dok je ogorcene isfrustrirane i prevarene zene i dalje bodre s praznim djepovima i muzevima svalerima...Eee Balkane,Balkane...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija