• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

01.07.2018

08:14

(VIDEO) SARA POBESNELA NA PUBLIKU: JA SAM TORNADO NA MOJU BABU!

Rijaliti

(VIDEO) SARA POBESNELA NA PUBLIKU: JA SAM TORNADO NA MOJU BABU!

Podeli vest

Otkad su izašli iz Zadruge, Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke privlače veliku pažnju javnosti, a mnoge je obradovalo to što su oni opstali i u spoljnom svetu. Iako se u par navrata komentarisao njihov odnos zbog njegove odluke da ponekad ćutanjem odgovara na pitanja, Sari to nimalo nije smetalo.

To je zapalo za oko jednom od gledalaca, pa je iskoristio priliku da se oglasi u specijalnoj emisiji na Televiziji Pink i upita zadrugarku kako uspevaju da održe vezu i pored različitih karaktera koje poseduju, ali i nešto što se njoj nije svidelo. Naime, gledalac je pitao Saru zbog čega je ona ostala do samog kraja Zadruge, za razliku od njene cimerke Nene Petrović koja je, po njegovom mišljenju, bila zanimljivija i duhovitija u svakom pogledu.

- Ja nisam tip osobe koja gleda ko je od mene bolji, a ko nije. To je na gledaocima da pričaju i na ljudima koji glasaju. Na vama je da sudite ko je bolji, a ko ne. Svako ima svoje kvalitete i baš su zato uveli 30 različitih ljudi. Oni znaju kakva sam ja i, iako sam dosadna, ja sam ostala do finala, a vi se zapitajte ko je to glasao za mene i doveo me dotle. Mislim da ste odličan kandidat za to i da vidite kako je biti aktivan, pa ću jednog dana ja vama postavljati pitanja, ako budem uspela. I što se tiče različitog temperamenta... Moji deda i baba su živi primer. Moja baba je tornado, moj deda je miran. Bukvalno se istorija ponavlja, mi mnogo podsećamo na njih. Oni svako veče zagrljeni spavaju i zato se ja ugledam na njih - rekla je Sara sa određenom dozom besa.

pink.rs


Šta je još Sara rekla na račun pojedinih zadrugara pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija