• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

01.07.2018

08:58

(VIDEO) BILA JE TOLIKO ŠTROKAVA DA TO NIJE HUMANO! Milan Milošević otkrio ko je najprljavija zadrugarka!

Rijaliti

(VIDEO) BILA JE TOLIKO ŠTROKAVA DA TO NIJE HUMANO! Milan Milošević otkrio ko je najprljavija zadrugarka!

Podeli vest

Higijena zadrugara bila je jedna od tema u toku emisije "Zadruga - Narod pita" u kojoj su gostovali Milan Milošević, Sara Reljić i Vojke Đans koji su odgovarali na pitanja gledalaca koji su se uključivali u program.

- Pričam o ličnoj higijeni, od samog starta jedina osoba koja nikada higijenu nije stavila u drugi plan je Milica Dugalić, svi ostali ukućani uključujući i mene, smo u momentima zaboravili da je to bitno. Gospođica iz Tuzle je toliko bila prljava da to nije bilo humano. Ja nikada nisam video da je otišla da se okupa. Nije vodila računa o sebi, nije želela da pere, u tiganju je kuvala kafu. Uvek je govorila kako nije ušla da bi čistila. Moraću nju da kažem - govorio je Milan o Maci Diskreciji.

Nakon Milana koji je naveo Macu Diskreciju kao osobu koja nije vodila računa o higijeni, svoje komentare izneli su Sara Reljić i Vojke Đans.

Ja jedino mogu da kažem za to kupanje. Ja sam videla da se devojka kupala. Od fanova je dobijala neke kupke, pa je cela kuća mirisala. To sam ja primetila, što Milan nije - rekla je Sara.

Ja sam morao da se kupam zato što sam imao devojku - izjavio je Vojke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobo

pre 5 godina

Sve su manje ili vise bolesni,i sta drugo lencuge bez skole i to je to

Mira

pre 5 godina

Pa kako si se ljubio sa njom kad je strokava, pederu jedan skriveni. Nemas muda da priznas a opleo si po drugima nedostatke...Volela bih da procitaju ovo ,oni o kome se komentarise

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija