• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/infomer.rs

01.07.2018

14:48

ANDRIJA PROZIVAO KIJU, PA DOBIO ŠTA JE TRAŽIO: Da nije nje, niko ne bi znao za tebe!

Rijaliti

ANDRIJA PROZIVAO KIJU, PA DOBIO ŠTA JE TRAŽIO: Da nije nje, niko ne bi znao za tebe!

Podeli vest

Andrija Lazović, bivši dečko pobednice "Zadruge" Kristine Kockar, iako je ranije često vrlo rado komentarisao dešavanja u rijalitiju, sad je poželeo svima želeo da stavi do znanja da mu, navodno, veoma smeta publicitet u kojem je uživao tokom prethodnih meseci, a koji je dobio zahvaljujući upravo pobednici Zadruge

Lazović je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio poruku u kojoj je tražio od svojih pratilaca da ga više ništa ne pitaju o Kiji sa kojom je proveo zasigurno jedan od nalepših perioda u svom životu.

- Mislim da je vreme da prestanete da me smarate više sa Zadrugom i Kijom! - napisao je Andrija Lazović.

printscreen instagram

Ovom objavom Andrija je izazvao negodovanje pratilaca, koji su reagovali taman kako je i zaslužio:

- Da nije bilo Kije i Zadruge ti ne bi bio poznat i niko te ne bi znao!

- Dragi Andrija, da nisi željan pažnje mislim da ovo ne bi ni pisao. Taman kad odeš u zaborav, ti se javi.

- Na konto nje si itekako reklamirao sebe!

Printscreeen

Podsetimo, nakon prevare koju je doživela od strane supruga Slobe Radanovića sa Lunom Đogani i pobede u rijaliti programu "Zadruga", Kristina Kockar nastavila je hrabo i samostalno da korača kroz život.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darija

pre 5 godina

Decko, padas u zaborav, zao mi je. I vece face u zivotu, Kija je oduvala! Nisi dovoljno bio jak za caricu, sto rece Brena.

Marko

pre 5 godina

A ona je inace veoma bitna....verovatno je ste za penzionere i ljude kojo nemaju svoje zivote nego se bave tudjim.

Jelena

pre 5 godina

Da nije bilo Lune niko ne bi znao za preljubnika Slobu i preljubnicu Kiju.

Keops

pre 5 godina

Isto pitanje vredi i za Kristinu Kockar . Ko bi znao za nju da nije bilo Slobodana Radanovića njenog supruga . Anonimna stjuardesa , o kojoj se po tabloidima svašta pisalo i dobra se prašina diže , mora zahvaliti svom suprugu i njegovom " nestašnom ponašanju " , što joj je bio ponuđen ulazak u zadrugu s dobrim honorarom i time je dobila priliku da pobedi u rialitiju . Realno njen zakoniti muž je zaslužio svojim zajedničkim učešćem , pola nagrade koju je Kristina Kockar osvojila .

Zana

pre 5 godina

Da nije bilo Slobodana i Lune , niko ziv ne bi znao za Kiju. A ona udata , hvalila se i pozdravljala Andriju , javno. Sta ce Andriji udata zena ? Zato je on sa svojim komentarom 100 % u pravu. A sto se tice materijalne strane , on takve moze da kupi " za mekinje " . Ko je shvatio , ok. Ko nije shvatio , mali mu IQ. !

Jovan

pre 5 godina

Zana kako si ti glupavaaaaaaa bravo prijavi se za takmičenje za tupsone.

Mira

pre 5 godina

Pa ja mislim da treba da da Andreji neki evro,bio je za nju uvek ...Ali samoziva osoba se ne seca...Fuuuj

Mira

pre 5 godina

Za podrsku je zasluzio posteno da mu da makar deset posto od zarade. Jer je ona lagala da joj je decko kad je usla. I on je to odradio. Ali alava kakva je da sve zgrabi zaboravila je na podrsku. I naravno decko je prevaren. DAJ COVEKU PARE...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija