• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

02.07.2018

09:12

(VIDEO) ONA JE MENE SMUVALA! Matora otkrila kako je sve počelo, pa priznala: SANJA JE MNOGO NAMAZANA!

Rijaliti

(VIDEO) ONA JE MENE SMUVALA! Matora otkrila kako je sve počelo, pa priznala: SANJA JE MNOGO NAMAZANA!

Podeli vest

Gledaoci kraj malih ekrana nestrpljivo su čekali emisiju ,,Narod pita superfinaliste", a voditeljka Dušica Jakovljević je i ove večeri imala i te kako aktuelne goste, a to su Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković i Lepi Mića

Sanja i Matora su već pri samom izlasku bile u žiži interesovanja kada su izašle iz Zadruge, a jedan od gledalaca iskoristio je priliku da upita Matoru da navede razloge zbog kojih je zaljubljena u svoju devojku.

 - Nikad nisam imala plavušu. Možda nikad nisam iznela neke stvari u rijalitiju o nekim drugim devojkama. Ne želim da pravdam sebe, jednostavno to je tako bilo u tom trenutku, ali nisam išla na neku kartu zaljubljivanja i veze. U Sanju sam se zaljubila...jednostavno, krenula je žurka i vi ne znate, Sanja je mene smuvala na žurci. Ja inače imam porok, volim da kockam. A ona je namazana, ona je mene smuvala. Ja sam čekala žurku, kazino...i izlazim, presvlačim se i ona mene pita da li može da mi bude pratilja tamo. Sutradan kad smo se prubudile bilo me sramota šta smo sve radile. Najgore od svega je kad smo izašle iz radionice ja njoj kažem da se ne sećam ničeg od sinoć, a ona meni kaže da se svega seća. Bila je iskrena i otvorena prema meni i sve je to uticalo na mene. Kupila me mic po mic. Znam da je to bio dan kad sam se probudila, znala sam da volim. Osetila sam da to nije samo poljubac - bila je emotivna Matora dok je pričala o ovoj situaciji i prvim pogledima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija