• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

02.07.2018

12:20

SRBIJA IMA NAJPOŽELJNIJEG PREDSEDNIKA! Muškarac sa kojim Kija želi na večeru jeste Aleksandar Vučić!

Rijaliti

SRBIJA IMA NAJPOŽELJNIJEG PREDSEDNIKA! Muškarac sa kojim Kija želi na večeru jeste Aleksandar Vučić!

Podeli vest

Kija, pobednica Zadruge je u razgovoru otkrila čiju člansku kartu od političkih partija ima u džepu, šta misli o politici i za „Alo!“ napravila je listu od top-pet frajera na srpskom političkom nebu

„Alo!“ je objavio da je njen suprug Slobodan, kao i ona, član „Zavetnika“, pa evo da li je to tačno:

- Mi smo porodični prijatelji s njima. Slobodan jeste član, ali ja nisam. Ja ih samo poštujem i cenim kao prijatelje. Učlanjena sam u SPS, a to sam saznala tako što su me u toku kampanje za beogradske izbore socijalisti zvali da dođem na neki njihov predizborni skup. Pitala sam otkud im moj broj, a oni su mi odgovorili da sam ja njihov član. Zaista ne znam u kojem trenutku sam ja potpisala pristupnicu, verovatno jesam slučajno. Zato sam i pokrenula postupak za iščlanjenje iz te stranke. Međutim, nikako da stignem da odem do tamo, jer su mi rekli da to moram lično da uradim. Nisam pristalica nijedne političke partije i ne zanima me članstvo u strankama. Želim samo ono što je najbolje za Srbiju i ko god to može da ostvari, imaće moju podršku.

Volela bih da odem na večeru s Vučićem

Evo s kojim bi političarem najviše volela da ode na večeru:

- Definitivno sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije. Ali ne u smislu da mi se on dopada, nego bih zaista volela da popričam s njim o politici i da čujem neka njegova razmišljanja jer je vrlo inteligentan čovek. Znam da je to vrlo teško, ali, eto, ja bih volela da se to dogodi. Volela bih da je živ Slobodan Milošević, pa i sa njim da večeram, te da i od njega mogu da čujem neke stvari.

Priča se da zna Dačića, a evo kakva Kristina iskustva ima sa liderom SPS-a...

- Dačić mi je super lik. Čak je jednom putovao avionom u kojem sam ja radila kao stjuardesa. Sećam se da je sedeo pored mene dok sam radila i tu je zaspao. Mogu da kažem da je vrlo prijatan i nasmejan.


Na pitanje da li bi možda s njim snimila duet, kako oboje vole da pevaju, Kija se otvorila:

- Verujte mi da bih najradije s Ivicom snimila duet, i to neku pesmu o Begeju, da ne bude stalno Miljacka.

Za mnoge devojke najbolji frajer u politici je Čedomir Jovanović, lider LDP-a, evo šta ona misli o tome:

- Verujte mi, meni se Čeda uopšte ne sviđa.

A o lideru radikala, Vojislavu Šešelju, njen stav je ovakav:

- Sa Šešeljom bih volela da izađem na večeru, da mi objasni neke stvari. Kada je bio u Zadruzi, on je pokušavao da ubedi Slobodana da voli i poštuje svoju ženu, međutim nije uspeo u tome. Poznajem Slobodana i znam da on voli Šešelja, pa me je Vojislav tu malo i razočarao jer nije uspeo da ubedi Slobu, a verujem da je mogao. Tu je zakazao. 

Dress @lyubovbyaxb

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Jun 30, 2018 at 1:09pm PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ibi svetlo

pre 5 godina

Kija nije sve fotograf sto fotografise,pazi se mogu da unakaze coveka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija