• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

02.07.2018

13:31

(VIDEO) ONA JE ZA MENE BUKVETINA! Lepi Mića žestoko OPLEO PO ANABELI!

Rijaliti

(VIDEO) ONA JE ZA MENE BUKVETINA! Lepi Mića žestoko OPLEO PO ANABELI!

Podeli vest

Lepi Mića je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita supefinaliste" bez dlake na jeziku odgovarao na pitanja gledalaca, a jedno od njih se ticalo Mićinog odnosa sa majkom Lune Đogani, Anabelom Atijas

Naime, on je neretko tokom boravka u rijalitu kritikovao Đoganijevu zbog toga što je uplovila u ljubavnu vezu sa oženjenim čovekom, Slobodanom Radanovićem. Zbog ovoga je Mića doživeo neprijatnosti od njene majke. 

- Posebna priča je gospođa Bukva. Anabela Bukva je za mene prava bukvetina. Meni je ona u superfinalu prišla i rekla "Dabogda ti crnci razvlačili po Americi". Ovo si meni rekla, a ja ću tebi reći bukvetino. A moja ćerka je za tebe, Anabela, akademski građanin. Ona je bivša članica neke muzike koja više ne postoji. Ja ne znam pod kojim prezimenom ona nastupa. Ona je tamo glumila neku instituciju, vodila svoj privatni rijaliti, ja nikada njenu ćerku nisam vređao. Doživela je to što je doživela. Da me je poslušala, ne bi prošla kroz sve ovo, da je slušala Miću bila bi poznata ličnost - rekao je Mića. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija