• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šašić

02.07.2018

19:02

SVE JOJ IDE OD RUKE! Kija za tri pesme uzela 2.000 evra, Sloba za te pare rinta celu noć!

Rijaliti

SVE JOJ IDE OD RUKE! Kija za tri pesme uzela 2.000 evra, Sloba za te pare rinta celu noć!

Podeli vest

Kristina Kockar preksinoć u klubu u Ofenbahu za 10 minuta zaradila honorar za koji njen muž mora da peva do jutra. Kada pobednica Zadruge snimi svoje pesme, nastup će naplaćivati čak 4.000 evra

Kristina Kija Kockar preksinoć je otpevala tri pesme u diskoteci u Ofenbahu i za to uzela čak 2.000 evra! Pobednica "Zadruge" imala je prvu tezgu kao pevačica i za svega desetak minuta zaradila je honorar za koji njen muž Sloba Radanović mora da peva celu noć.

Angažovala hitmejkere

Kija je u subotu uveče nastupila u popularnom nemačkom klubu sa bivšim cimerom Borom Santanom i pošteno se oparila!
- Kija je trebalo samo da se pojavi te večeri u diskoteci u Ofenbahu. Dogovor je bio da ona stoji na bini dok Bora Santana peva. Međutim, kada je videla pun klub i ljude koji uzvikuju njeno ime, latila se mikrofona i zapevala numeru Severine Kojć "Dobro došao u klub". Posle toga je izvela i pesmu "Lopov" Indire Radić i još jedan domaći hit. Napravila je odličnu atmosferu, gazda kluba se oduševio i isplatio joj je 2.000 evra - kaže izvor blizak stjuardesi.

(FOTO) NEĆU POPUSTITI DOK TE NE VIDIM! Procurile PORUKE koje su razmenjivali Kija i Sloba!

Printscreen TV Pink

Njen muž Sloba Radanović je pre sedam dana nastupio u tom istom klubu, ali je za isti honorar morao da crnči celo veče.

- Sloba je sada mnogo tražen nakon "Zadruge" i skočio mu je honorar. Sada je 2.000 evra, a dok nije postao ovoliko popularan, jedva da je uzimao i 300 evra za veče. Iznenadio se kada je čuo za Kristinin uspeh i drago mu je što se fino probija kao pevačica - tvrdi naš sagovornik.S obzirom na to da Kristina Kockar planira da se ozbiljno baci u muzičke vode, njen honorar će biti duplo veći kada bude na nastupima izvodila svoje pesme.

- Kiji pesmu rade čuveni "Aspirinci", Filip Miletić i Miloš Roganović. Od Pinka je isto dobila numeru, a za njenu karijeru je zadužen poznati estradni menadžer Raka Marić. Čim snimi nove numere, ona će tezgariti za 4.000 evra - otkriva naš izvor.Ni sama pobednica Zadruge nije mogla da veruje šta ju je snašlo. To nam je juče priznala kada smo je posle prvog nastupa sačekali na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

- Nisam mogla da sanjam da ću jednog dana dobijati pare samo da se pojavim negde i malo zapevam. Klub u kom smo Bora i ja pevali bio je krcat, dobila sam od ljudi parfeme, cveće, plišane igračke. Bilo je divno. Verujem da je i Sloba napunio klub u Austriji u kom je preksinoć pevao. Slali smo jedno drugom fotke sa nastupa - rekla je Kija po povratku u Beograd.

Aleksandar Cile Jovanović

Samo sa advokatom

Ona se nada da će njen suprug uskoro potpisati papire za razvod.
- Ne znam zbog čega Slobodan još nije potpisao papire za razvod, videću se s njim samo u prisustvu advokata. Lakše mi je tako jer ne želim da se pokolebam ili da se posvađamo, zato ne treba da budemo sami. Svaki put kad pomislim da bi bilo lepo da se pomirimo, samo pomislim šta mi je sve uradio i ne bude mi dobro - objasnila je stjuardesa.

SRBIJA IMA NAJPOŽELJNIJEG PREDSEDNIKA! Muškarac sa kojim Kija želi na večeru jeste Aleksandar Vučić!

Sloba na nastupu poklanjao ruže damama

U vreme dok je Kija imala svoju prvu tezgu u Nemačkoj, njen i dalje zakoniti muž Sloba Radanović nastupio je u Austriji. On je najvatrenijim obožavateljkama delio ruže u toku nastupa. Bivši zadrugar je napravio odličnu žurku, a haos je nastao kada je počeo da vadi cveće i deli ga devojkama oko bine. Ovakav njegov gest propraćen je aplauzom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija