• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.07.2018

22:55

(FOTO) SLOBA PRELOMIO! Otkrio da li će POTPISATI PAPIRE ZA RAZVOD!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA PRELOMIO! Otkrio da li će POTPISATI PAPIRE ZA RAZVOD!

Podeli vest

Popularni pevač Sloba Radanović, jedan od najistaknutijih učesnika Pinkovih zvezda i rijalitija Zadruga, posle devet i po meseci, koliko je proveo pred kamerama Televizije Pink, vratio se svakodnevnom životu i obavezama, a jedna od stvari koje su ga neizmerno obradovale jesu nastupi širom regiona i dijaspore

- Nisam baš imao neki strah od nastupa, ali hvatala me je nekad paranoja, neizvesnost. Međutim, posle prvog nastupa mi je bilo sve jasno – ljudi su odvojili tu situaciju i moj privatni život od ovoga što ja, inače, radim. Svuda gde sam se pojavio bila je sjajna atmosfera, ludilo, sve je išlo u pozitivnom smeru. Gde god da sam otišao dočekali su me vrh, majke mi - ushićeno priča Sloba, koji je na jednom od svojih nastupa podelio ruže devojkama u publici, što je propraćeno ovacijama.

TV Pink printscreen

- Bile su oduševljene, uglavnom su i bile devojke na nastupu i krivo mi je što bukvalno za svaku nisam imao po ružu - kaže Sloba.

Komunikacija sa Kijom i advokatom

Već danima se šuška o tome koliko se često Sloba čuje sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar i šta je predmet njihovih razgovora, te smo Radanovića pitali šta je želeo da postigne time što je Kiji slao fotografije mesta koja u njima bude sećanja na period kada je njihova ljubav bila na vrhuncu.

- Mi smo se pre toga čuli, ona me je zvala i za repertoar i za savete, ovako smo se čuli – kako si, šta radiš... Ja sam prolazio tuda, baš kad sam krenuo za Austriju tuda sam prolazio i poslao joj sliku, čisto da vidi gde se trenutno nalazim. Nisam imao nikakvu nameru, pa i ona je meni slala brdo nekih slika. Ja sam prolazio u tom trenutku, uslikao za sebe, pa sam joj posle pustio - kaže Sloba za Pink.rs i dodaje:

TV Pink

- Nervira me to što ispada da ja nju, kao, nešto molim. Ja sam njoj rekao: „Brate, ja ću to da potpišem, nezavisno od tog razgovora, mogu da te zovem i kad potpišem“. Ja mogu prvo i da potpišem taj zahtev za razvod, pa da razgovaramo. Nije poenta našeg razgovora da se ja mirim ili nešto tako, nego hoću da se pogledamo u oči, da ja njoj kažem šta imam, ona meni i to je to. Ali, ovo moljakanje... To veze sa životom nema - kaže Sloba.

Pitali smo ga i kako komentariše mnogobrojne glasine da se svim silama trudi da prolongira potpisivanje papira za razvod i time pokuša da spasi svoj brak, o kojem već mesecima unazad bruji čitav Balkan.

- Bio sam prezauzet. Čekam advokata da mi se javi, da se dogovorimo šta i kako. Čovek mi je rekao da ćemo se videti u sredu, on mi je rekao:“Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo“, tako da ću to da potpišem u sredu, eto - otkrio je Radanović.

Youtube printscreen

Kako kaže, drugu šansu svom braku posle svega ne želi da da.

- Drugu šansu ne želim, iskreno. Nema poentu to, samo želim da se pogledamo u oči i kažemo jedno drugom šta imamo. Neću da se mirim tim razgovor, već da sednemo i popričamo kao ljudi, a ne „kud koji mili moji“ - objasnio je Sloba.

(FOTO) NEĆU POPUSTITI DOK TE NE VIDIM! Procurile PORUKE koje su razmenjivali Kija i Sloba!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zlata

pre 5 godina

Ti si decko,za kratko vreme ,puko po svim savovima bez--Kije !!!Imaces tezgice jos 2-3meseca i posle..baj,baj..

Taki

pre 5 godina

Ozbiljan so pacenik,ne dzentlmen I sve si kontra or pravog muskarca. Ti treba decka da nadjes Bobo

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija