• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

03.07.2018

13:12

(FOTO) NAKON ŠTO JE DONEO KONAČNU ODLUKU DA SE RAZVEDE, Sloba poslao JAKU PORUKU!

Rijaliti

(FOTO) NAKON ŠTO JE DONEO KONAČNU ODLUKU DA SE RAZVEDE, Sloba poslao JAKU PORUKU!

Podeli vest

Pinkova zvezda Slobodan Radanović 20. juna napustio je Belu kuću kao četvrtoplasirani, a on je tokom devetomesečnog boravka u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti Zadruga stekao veliku popularnost

Mnogima je nakon završetka rijaltija ostalo nejasno da li će Sloba odlučiti sa kim će ostati - sa suprugom Kristinom Kijom Kockar ili Lunom Đogani, sa kojom je uplovio u emotivnu vezu tokom boravka u Beloj kući. 

Nakon što je mladi pevač ekskluzivno za Pink.rs otkrio da će u sredu, odnosno sutra potpisati papire za razvod, on se oglasio na društvenoj mreži instagram. 

- Oči su beskorisne kada je um slep - glasi citat koji je Sloba podelio na svom profilu na Instagramu i time još jednom zaintrigirao sve. 

Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 5 godina

Pokazao je koliko je (ne) inteligentan i (ne) moralan, tako da ove objave koje nalazi po internetu nemaju tezinu.

Kristina

pre 5 godina

Da li ce prestati da pisu o njima,kako su dosadni vise....Sloba -Luna -Kija,aman vise!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija