• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2018

20:20

(FOTO) SLOBA ĆE IZGORETI SKROZ! Kija sama u liftu sa NEPOZNATIM MUŠKARCEM - PRŠTE POLJUPCI!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA ĆE IZGORETI SKROZ! Kija sama u liftu sa NEPOZNATIM MUŠKARCEM - PRŠTE POLJUPCI!

Podeli vest

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar izaziva veliku pažnju javnosti i nakon završetka šoua u Šimanovcima.

Svaki njen korak se pomno prati, a rijaliti fanovi kao da žele da znaju bukvalno sve o njoj i nakon njenog povratka u stvaran svet

Kija je sada na Instagram storiju okačila kratak snimak sa anonimnim muškarcem. Njih dvoje su sami u liftu i šalju poljupce u kameru. Pogledajte te scene:

printscreen

Nema sumnje da Slobi neće prijati kada bude video ovu fotografiju.

SENZACIONALNO! KIJA I SLOBA SNIMAJU DUET! (Bivši) supružnici rešili da iskoriste popularnost i UKRSTE GLASOVE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VladoPhx

pre 5 godina

ZA 4 dana od zavrsetka najgledanijeg muzickog soua,gdju ucestvuju najmladji talenti,"Pinkove zvezdice" vi ste "provukli" poneku vijest o njima a Zadruga ,ona bruka i javno ogledalo Srbije je jos u zizi.Srbijo,u cabru si!

Keops

pre 5 godina

Ne igraj se vatrom zakonita suprugo. Još se nisi razvela . Karma je čudo i kažnjava sve one koji su grešni. Kad je mogla Slobodana da opeče i kazni zbog negovog neverstva , mogla bi i tebe gospođo Kristina Kockar . Visoko ste poleteli , čuvajte krila. Perje lako spadne.

cica

pre 5 godina

Da li se to ova Kasandra (ili Esmeralda) ljubi u liftu?

Senka

pre 5 godina

Kija, glumica, zaslužila si kartu za Holivud.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija