• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.07.2018

09:30

KOKAIN AFERA! Kija se OGLASILA povodom Slobinog HAPŠENJA!

Rijaliti

KOKAIN AFERA! Kija se OGLASILA povodom Slobinog HAPŠENJA!

Podeli vest

Tokom devetoipomesečnog boravka u rijalitiju Zadruga Sloba Radanović je dostigao zavidnu popularnost, međutim, to je bio mač sa dve oštrice, budući da su o njemu isplivale brojne informacije koje je želeo da sakrije od javnost

Jedna od njih je i privođenje zbog kokaina koji je pronađen u automobilu njegovog prijatelja, a Radanović se, kako su preneli domaći mediji, tog marta prošle godine branio rečima da nema nikakve veze sa tim, te da ne koristi narkotike.

Sada je celu ovu situaciju prokomentarisala i njegova supruga Kija Kockar, koja se dosad ograđivala od brojnih tema, budući da je mislila da je moguće da ipak dođe do pomirenja između njih dvoje.

Međutim, sada kada je razvod definitivan, Kockareva se osvrnula i na ovu škakljivu temu.

- Za to sam sasvim slučajno saznala, jer sam bila u Abu Dabiju - otkrila je Kija za "Alo", dodajući kratko da je suprug pokušao to da sakrije od nje.

- Tek mi je priznao kada sam ga pitala, a moj prijatelj advokat ga je spasao - zaključila je priču pobednica Zadruge.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija