• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

04.07.2018

21:43

SLOBA RADANOVIĆ OSTAO I BEZ ŽENE I BEZ LJUBAVNICE: Razvodim od Kije, a sa Lunom NEĆU DA SE MIRIM!

Rijaliti

SLOBA RADANOVIĆ OSTAO I BEZ ŽENE I BEZ LJUBAVNICE: Razvodim od Kije, a sa Lunom NEĆU DA SE MIRIM!

Podeli vest

Sloba Radanović danas će se razvesti od Kije Kockar, ali ne želi da se pomiri s Lunom Đogani, s kojom je devet meseci varao ženu dok je bio u Zadruzi!

Kija je odmah po izlasku iz rijalitija potpisala papire za razvod, a Sloba to još nije učinio, iako ga je stjuardesin advokat kontaktirao nekoliko puta. Pevač kaže da će se danas videti s Kijinim pravnim zastupnikom:

- Bio sam zauzet, nisam imao vremena da potpišem papire za razvod. Njen advokat mi je rekao: "Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo." Tako da ću danas da potpišem papire, eto. Ne želim nikakvu drugu šansu od Kije, nema poente. Želim samo da porazgovaramo kao ljudi.

Posle burnih svađa i tuče s ljubavnicom, Radanović je odlučio

Nema poente

Nisam imao vremena da ranije potpišem papire za razvod. Ne želim drugu šansu od Kije, nema poente

Sloba Radanović

da definitivno otkači Đoganijevu.

- Što se mene tiče, više nema šanse da se Luna i ja pomirimo. Tako je s moje tačke gledišta, iskreno. Ništa se ne dešava između nas dvoje, ne čujemo se. Postojala je komunikacija do pre neki dan, a sada se više ni ne čujemo. Razmenimo poneku poruku i ništa više - rekao je pevač za Pink.rs.

I njegova bivša ljubavnica je spremna za novu ljubav.

- Volela bih da upoznam nekog dečka, spremna sam za novu vezu. Volela bih da nađem nekoga ko će da me voli svim srcem. O Slobi nikada ništa ružno neću reći, bilo je lepo dok je trajalo - rekla je Luna.

(FOTO) PORUKOM SVE OBJASNILA! Luna otkrila kako se oseća POSLE HAOSA SA SLOBOM!

(FOTO) KIJA IMA NOVOG UDVARAČA? Ova fotka napravila je HAOS na društvenim mrežama!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Micko

pre 5 godina

Spasio se covek.i jednoj i drugoj karakter je nula.

Angel

pre 5 godina

Takoje breeeee staceti olose i jedna i druga.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija