• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.07.2018

11:50

(VIDEO) DIGAO JE RUKU NA MOJE DETE I I POKRENUO MI DŽIGERICU! Anabela ljuta na Slobu?

Rijaliti

(VIDEO) DIGAO JE RUKU NA MOJE DETE I I POKRENUO MI DŽIGERICU! Anabela ljuta na Slobu?

Podeli vest

Blogerka Luna Đogani bila je uspešan učesnik Zadruge i osvojila je drugo mesto, ali njeno učešće bilo je takođe veoma dramatično i donelo dosta bola njoj i njenoj porodici

Uzrok za to je pre svega bila turbulentna veza sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Tumačenja, reakcije i prognoze vezane za ljubavni trougao, već uveliko rasturen, i dalje traju, a majka Lune Đogani, Anabela Atijas pričala je o učešću svoje ćerke u Zadruzi i u emisiji "Magazin In", koja će biti prikazana u subotu.

Ona je otkrila da je njena porodica dobijala ozbiljne pretnje, a u jednom momentu je uputila i vrlo žustar komentar sledećim rečima:

- I onaj ko je digao ruku na moje dete i pokrenuo moju džigericu, neka mu Bog oprosti - rekla je Anabela, a da li je ovime mislila na Slobu Radanovića ili nekog drugog, ostaje da vidimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vidojko

pre 5 godina

Iritantna i pohlepna zena koja je svesno gurala ćerku u krevet ozenjenom coveku za rad licnih interesa. Pametnije bi bilo da je vise paznje posvetila obrazovanju ćerke koja ne zna odgovore na pitanja koja znaju deca iz cetvrtog razreda osnovne skole.

zlata

pre 5 godina

Hajde Anabela,stavi vise vodu u usta !!!Reklamiras se zahvaljujuci Luni,jer je tvoje vreme proslo a htela si da udas ćerku za vec ozenjenog coveka.Gde ti je mozak,moral...i tebi i tvojoj Luni...Fuj...Fuj I stan si im nasla...gde ti je mozak zeno??? Anabela je htela da udomi cerku za nekog ko dobro zaradjuje i ko je poznat..a cerka joj je "veoma"obrazovana ---blogerka ???I moja prababa je blogerka !!!!!! Sram te bilo Anabela,kad se setim u Zadruzi tvog razgovora sa Slobom i Kijom! Ja da sam Kija ...bilo bi tesko tebi!!!A ko si ti Anabela--belosvetski folirant!Nije dzabe jadan Gagi ,pored tebe otisao u poroke.Ti si dno dna i los ,podmukao čovek....I hajde,ne pojavljuj se vise nigde,molimo te,mi čitaoci...

Biba

pre 5 godina

Aman, prestani više da Bogohuliš. Od DESET Božijih zapovesti ti i tvoja ćerka ste prekršili najmanje ŠEST. To sigurno. I ostale 4 su diakutabilne.... treća-Ne prizivaj uzalud imena Gospoda svoga ženo luda.

Sladjan

pre 5 godina

Kome ona da daje savete,zena sa pet imena.......i prezimena.......

Nada

pre 5 godina

I tvoja ludaja je digla ruku na njega! Dzabe su se mlatili!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija