• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

07.07.2018

17:36

ZORICA MARKOVIĆ TUŽI ANABELU: Platićeš mi za sve uvrede, dosta si me BLATILA ZA DŽABE!

Rijaliti

ZORICA MARKOVIĆ TUŽI ANABELU: Platićeš mi za sve uvrede, dosta si me BLATILA ZA DŽABE!

Podeli vest

Markovićeva pobesnela kada je videla da Lunina majka priča kako je nekim ljudima ostala dužna pare, kao i da se kralo u kafani koju je držala

Zorica Marković tuži Anabelu Atijas zato što ju je vređala i klevetala dok je boravila u "Zadruzi". Popularna folkerka je tek po izlasku iz Pinkovog rijalitija odgledala sve snimke sa društvenih mreža i odlučila da reaguje tužbom.

Mrtva usta ne govore

Markovićeva veruje da se našla na meti koleginice jer je pred kamerama osuđivala njenu ćerku Lunu Đogani zbog veze sa oženjenim čovekom.
- Pogledala sam sve snimke koje je objavila Anabela. Ona i producent Mirko Gavrić, za koga sam mislila da mi je prijatelj, komentarisali su mene u prenosu uživo. On je spominjao neke mrtve kompozitore kojima sam ja navodno ostala dužna, a zna se da "mrtva usta ne govore", pa zato ja sada moram da tražim pravdu na sudu - započinje priču Zorica i dodaje:
- Oboje su ispirali usta sa mnom. Za tužbu sam se odlučila jer mi je više preko glave da preko mojih leđa ubiraju besplatne poene. Dosta su me blatili za džabe, sada će morati da plate.
Kako ističe folkerka, ostala je zapanjena kada je čula kako Anabela i Gavrić pričaju da se kralo u kafani koju je ona ranije držala.
- Taj Mirko je jednom bio kod mene u kafani, na rođendanu. Ako se nešto kralo, što odmah to nije prijavio i problem bi se rešio. Nego, najlakše je klevetati osobu koja ne može da se brani. A na sve to Anabela je dopunjavala razgovor sa najrazličitijim uvredama na moj račun, nema šta nije sve rekla za mene. To mi je hvala što sam se prema njenoj ćerki postavila kao čovek, kad se Luna teturala pijana po imanju i htela sebi, a i nama da naudi. Je l' sam zato dobila salve uvreda? - pita se Markovićeva.
Ona pretpostavlja da ju je Anabela uzela na zub zbog njenog čvrstog stava da ne podrži Luninu vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem.
- Žao mi je što sam bila surovo iskrena i rekla da mi je nemoralno i ružno to što se dešava, odnosno što devojka i oženjen čovek grade svoju vezu pred njegovom ženom. Stvarno ne mogu da kažem da mi je super varanje, prevara, otimanje muževa i tome slično - smatra folkerka.

Zakazala u vaspitanju

Zorica je na kraju razgovora poručila Anabeli da joj je pametnije da popriča sa svojim detetom nego što iznosi tračeve.
- Umesto što se bavi mnome i krivi me za ne znam šta, Anabeli bi bilo bolje da sa svojim detetom priča i objasni mu šta je moralno i normalno, a šta ne. Očigledno da je negde zakazala u vaspitavanju, ali ko sam ja da joj sudim - zaključuje naša sagovornica.

(VIDEO) SLOBA NA NASTUPU OTPEVAO PESMU POSVEĆENU KIJI: Ona iznenadila reakcijom

(FOTO) POČASTILA SE! Kija Kockar za pet dana ODLAZI IZ SRBIJE!

Anabela: Neću da ćutim i gledam dok mi muči dete

printscreen

Anabela i njen suprug Andrej Atijas već nedelju dana uživaju u Grčkoj sa Lunom, Ninom i Blankicom. Pevačica nije bila previše raspoložena da komentariše navode da će protiv nje biti podneta tužba za klevetu.
- Neka tuži ko hoće. Ne razmišljam o tim stvarima dok sam na odmoru. Isključila sam se iz cele priče i samo želim da se odmorim posle svega. Ali podvlačim: Ako neko očekuje da ću da sedim mirna i ne reagujem dok neko vređa, maltretira i ponižava moje dete, zajebao se - poručila je Anabela.

(VIDEO) PRETILI SU DA ĆE DA ME SILUJU! Luna i Anabela progovorile o paklu kroz koji su prošle




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 5 godina

A šta misliš da oni tebe tuže za sve uvrede upućene njihovoj ćerki, a posebno za uvredu na nacionalnoj osnovi, pa da se malo uključe i organizacije za zaštitu ljudskih prava? Zato ćuti moralni pigmeju i pokri se ušima.

Nezavisni novinar

pre 5 godina

E pa vidis Zorka Anabela i Gagi mogu a predlozicu im i poslati snimke gde si ih vredjala na nacionalnoj osnovi a to je rasizam samo da znas Zorka postena i pravedna

Buck Rogers

pre 5 godina

Oni su pricali napolju a Zorica u zadruzi. Ako je tako onda treba da tuze Lunu zbog javnih pretnji ubistvom ( postoji snimak) , pretnje nasilnistvom I prebijanjem napolju....... A za preljubu I otimanje muzeva, mrznju prema Kiji.... to ce je bog kazniti

Sokrta

pre 5 godina

Prica Zorka i napolju o Anabeli i Gagiju i vredja ih bas napolju na nacionalnoj osnovi eto bas njeni prijatelji to pricaju i kazu kako je bre nije sramota

cica

pre 5 godina

Ova Zorica je lice i olicje hipokrizije i nemorala! Tako dvolicnu i lazljivu osobu tesko da ko moze da sretne, sto naravno, nikome i ne zelim! Ona ce da tuzi? Pa ako iko treba da tuzi, to je ta “suprotna” strana, zbog psihickog maltretiranja, omalovazavanja i pretnji devojci od 22 godine!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija