• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2018

19:16

(VIDEO) PRETILI SU DA ĆE DA  ME SILUJU! Luna i Anabela progovorile o paklu kroz koji su prošle

Rijaliti

(VIDEO) PRETILI SU DA ĆE DA ME SILUJU! Luna i Anabela progovorile o paklu kroz koji su prošle

Podeli vest

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gošće Sanje Marinković bile su Anabela Atijas, Luna Đogani, Sara Reljić, Indira Reljić. Teodora Džehverović i Gordana Džehverović

Majke i ćerke pričale su o tome kakav odnos imaju i šta se promenilo tokom i posle najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. 

ALuna i Anabela su se osvrnule i na pretnje koje su dobijale, a ono što su ispričale zaprepastilo je sve. 

- Meni nije bilo svejedno, mi smo puno pretnji dobijali, na početku je bilo strašno, a onda sam i ja oguglala, toliko sam ih dobila da sam postala imuna. Da je Boga ubila ne bi bilo tako. Licem u lice niko mi ništa nije rekao, ali bilo je jako mnogo neprijatnih situacija - rekla je Anabela.

- Ja svašta mogu da prihvatim, ali da mi prete i govore da će da me siluju, to je strašno. Ja sam sada jača nego ikad i meni ne mogu da skinu osmeh sa lica - Luna

Nema sumnje da im nije bilo lako zbog onoga što su doživele, ali kako su obe otišle na odmor u Grčku, sigurno je da se tamo trude da sve ružno zaborave.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lana

pre 5 godina

Luna ti si draga devojka sa svim manama i vrlinama, sto je najvaznije nisi manipulator kao drugi nemas cega da se stidis i nema pravo niko da ti preti, STOP LAZNIM MORALISTIMA

SM

pre 5 godina

Nema cega da se stidi?Dovoljno si rekla da znamo kakva si i ti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija