• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

08.07.2018

15:11

SLOBINI RODITELJI U HAOSU: Stižu im slike unakaženog sina i jezive pretnje smrću!

Rijaliti

SLOBINI RODITELJI U HAOSU: Stižu im slike unakaženog sina i jezive pretnje smrću!

Podeli vest

Nakon što je 20. juna napustio Belu kuću i iz prve sezone Zadruge izašao kao četvrtoplasirani superfinalista, Pinkova zvezda Slobodan Radanović gotovo svake noći nastupa, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kako je sam otkrio u nekoliko navrata, Sloba koristi svaki slobodan trenutak da poseti porodicu u rodnom Zrenjaninu, gde neretko nailazi i na neprijatne scene

Kako smo uspeli da saznamo, na adresu Radanovića u Zrenjaninu pristižu fotografije uznemirujućeg sadržaja, kao i stravične pretnje smrću.

- Slobini roditelji Draginja i Dušan preživljavaju pakao zbog poruka i fotografija koje im svakodnevno pristižu na kućnu adresu. Neverovatno je da ljudi idu toliko daleko da im u poštanskom sandučetu ostavljaju Slobine fotografije na kojima su mu iskopane oči, crtaju krstove preko njegovog lica i šalju preteće poruke njegovoj porodici. Slobodanu je sve ovo smešno i ne pridaje puno značaja tim porukama i fotografijama, a njegovim roditeljima ovo veoma teško pada. Oni su stariji ljudi, strahuju za sina jedinca zbog tih pretnji smrću, nije im lako - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak pevaču.

pink.rs

Sloba će danas u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' otkriti šta se krije iza ovih jezivih pretnji, ali i na koga sumnja!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija