• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

08.07.2018

16:04

(FOTO) SLOBA ŠOKIRAO SVE! SAZNAO ko mu je PRETIO, a onda je imao DA IM PORUČI SAMO JEDNO!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA ŠOKIRAO SVE! SAZNAO ko mu je PRETIO, a onda je imao DA IM PORUČI SAMO JEDNO!

Podeli vest

Pinkova zvezda i bivši zadrugar Slobodan Radanović izazvao je burne reakcije publike odmah po izlasku iz Zadruge, a naročito zbog toga što je svoju suprugu Kristinu Kockar javno prevario sa blogerkom Lunom Đogani

Iako su ga mnogi podržali i zavoleli način na koji se predstavio milionskom auditorijumu, postoje i oni koji mu svakodnevno prete i ostavljaju poruke uvredljivog sadržaja. Slobodan je tim povodom bio gost u emisiji ,,Premijera", a novinarka Milica Krasić ga je spremna dočekala i odmah upitala da objasni ko je mogao da se usudi da realizuje svoje morbidne ideje.

- Stigli su neki natpisi da će mi iskopati oči, da ću umreti u najgorim mukama, posle sam čuo da su to neki klinci. Mladi su, shvatiće kad odrastu da je to glupost i da im to ne treba. Objasnio sam roditeljima da ne treba da brinu i da će sve to proći. To nisu klasične pretnje, ali to su više, da kažem, kletve. Pokazuju nezadovoljstvo, to je bizarno - rekao je Sloba.

printscreen

Pevač nije sakrio i da je na svojim društvenim mrežama nailazio na poruke koje su činile da se oseća neprijatno, ali je odlučio da se koncentriše samo na pozitivne situacije koje proživljava na svojim nastupima.

- Neprijatne scene sam doživljavao sa lažnih profila, retko ko se pojavi sa pravog da mi nešto kaže. Uglavnom su pozitivni komentari i kad se pojavim negde baš nikakvu neprijatnost ne doživljavam. Ova situacija nas je sve progutala, ali ja sam u Zadruzi pokazao dosta kvaliteta. Imao sam prilike da pričam sa ljudima na nastupima i svi smo došli zbog zaključka da smo tu da se lepo provedemo - rekao je Sloba.

Povrh toga, Radanović na svoju adresu dobija i bezbroj skupocenih poklona, a skromno je priznao da su mu od svega najviše značile rođendanske čestitke.

printscreen

- Meni je to fascinantno, ja nikad nisam doživeo da neko ko živi 5.000 kilometara od mene, da mi nešto kupi i dođe na moj nastup. Ja sam rekao ljudima da izbegavaju to, ja prvenstveno dolazim na nastupe da bih ih zabavio. Kad mi je bio rođendan, najviše su mi značile čestitke. Ljudi su donosili skupe poklone, izbegavao sam da to prihvatim - rekao je Sloba.

SLOBINI RODITELJI U HAOSU: Stižu im slike unakaženog sina i jezive pretnje smrću!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija